2012

Idag vaknade jag hos världens bästa vid tjugo i åtta. Vi tittade klart på How to train your dragon som vi började titta på igår. Asbra film, rekommenderar den!
Sen har jag tittat på första säsongen av How I met your mother och fixat mig. Har alltså inte gjort mycket alls idag, men det var skönt att ta det lugnt. Hoppas på en bra kväll och en bra början på det nya året nu.

Slut på kontot

Har handlat i Skärholmen med mamma idag. Vet inte riktigt hur jag lyckades göra slut på 1700 kr men jag kom hem med massa fina saker så det var det värt!
Nu är bara frågan vad jag ska ha på mig imorgon... Har två outfits som jag kan välja mellan. Hatar att välja vad man ska ha på sig när det är lite festligare tillfällen. Antingen så har jag inget alls att ha på mig, eller så har jag för mycket att välja mellan! Men det problemet får jag ta tag i imorgon, för nu ska jag göra annat.


Lång stickad grå tröja, H&M.

Lång svart tröja, H&M.

Transparent svart skjorta, VILA.

Transparent svart linne, H&M.

Svarta och grå strumpbyxor, H&M.

Lila/rosa och grå underkläder, H&M.

Silver- och guldfärgade ringar i form av ugglor, Åhléns.
guldfärgade ringar i form av räv, kanin och kvistar, H&M.

Silver- och guldnagellack, H&M.

Bruna tunna "kängor", Skopunkten.

Svarta klackskor med spännen och dragkedja, Din sko.

Fable 2

Testade Fable 2 som jag fick av Timmy i julklapp! Har inte kommit så långt än men det är kul än så länge. Lite roligt med helt annat spel än bara skjutspel så jag är nööööjd. Puss på min fina kille.

Radio

Sitter och lyssnar på radio och dricker jordgubbste. Gillar inte te, men har inget annat för mig så det får väl vara någon slags underhållning. Försöker hitta på något mer jag kan jobba med, men det går trögt just nu.
Kan ju lista upp lite saker jag skulle vilja ha just nu!

  • Sommar/vår
  • Längre hår
  • Mer pengar
  • Nya kläder
  • En rygg som inte gör ont
  • Nyår
  • Februari
  • Egen lägenhet
  • Fast anställning
  • Ledigt i två veckor
  • Ny mobil och dator
  • Födelsedag

05.50

Vaknade tio i sex imorse och kunde inte somna om igen, fast jag var så trött att jag kunde ha sovit hela dagen. Timmy var också vaken så vid tjugo över sex försökte han få igång en film på min dator, men den ville inte sammarbeta så vi gick upp vid halv sju. Åkte hemifrån halv åtta och släppte av Timmy hemma och sen åkte jag vidare till jobbet.
Är verkligen trött och vet inte riktigt hur jag ska orka sitta här hela dagen. Vet inte varför jag är så trött för jag har inte varit uppe länge på kvällarna den här veckan alls. Jag lär ju inte kunna ta igen sömnen så mycket i helgen heller med tanke på att det är nyår på lördag. Ska försöka i alla fall för jag hatar verkligen att vara trött på morgonen.

Jag hade tänkt att handla på mellandagsrean den här veckan, men det lär ju inte bli förrän i helgen eller på fredag kanske. Har inte tid eller ork riktigt efter jobbet. Men jag har i alla fall köpt en ny hjälm så det kan jag bocka av från min lista! Det blev en Bauer.

Min är vit, men det är en liknande modell som på bilden.

-







Back on track

Jaha då var ledigehten slut. Sitter på jobbet, och har suttit här sen kvart över sju så jag ska kunna gå i tid idag. Ska nämligen upp till Solna och hämta upp några snyggingar som jag ska gå på bio med ikväll. Så jag tänkte att jag borde komma i tid så dom slipper vänta, därav den tidiga morgonen.

Annars har jag provat julklappar och lite sånt kul i helgen. Fick en förpackning med mascara, body lotion, tvål och parfym från Hypnose av Timmy, och jag märkte idag att det var inte bara lotionen, tvålen och parfymen som luktade gott. Mascaran luktade också haha, undrar hur många som kommer lukta på mina ögonfransar? Men nu vet ni att dom luktar gott i alla fall.

Provade även Mirror's edge igår, skitsvårt! Men jag lär mig nog snart. Ska prova det andra spelet också så snart jag har tid.
På tal om något helt annat så känns det lite konstigt med 10+ i december. Jag gillar det, men tänk om det börjar snöa i typ mars eller nåt istället? Inte så bra.
Nu ska jag fortsätta med mitt arbete som tar slut snart känns det som.

Julafton x2

I år hade vi julafton två gånger, en gång hos pappa på själva julafton och en gång hos mamma på juldagen. Fick massa fina och bra saker! En plattång, presentkort på sf och cervera, tv-spel, parfymer, lotion, massa vantar och en ny sminkväska bland annat. Men det jag inte fick nu ska jag önska mig när jag fyller år, bara nio dagar kvar!

Har precis kommit hem från Heron City med Timmy som var här under julafton 2 till idag. Vi såg Sherlock Holmes 2 och den var faktiskt bra. Vi såg ettan  tillsammans så vi tänkte att då kan vi ju se tvåan också tillsammans.
Skjutsade hem honom och alla hans julklappar han fick igår efter bion och han köpte även lite saker till datorn på Media Markt efter bion. Mellandagsrean har ju börjat och det är ganska praktiskt för alla andra när någon fyller år efter jul och nyår; allt blir ju billigare så man behöver inte köpa present så dyrt!
Men nu ska jag prova mina nya spel jag fick är världens bästa kille, och vänta på att mamma ska komma hem. 

Dan före dan

Imorgon är det alltså julafton som alla redan vet antar jag. Alla julklappar är inhandlade men skulle egentligen vilja köpa mer. Det känns som att jag var ute lite sent med att handla, även om jag började i början av december... Kan inte köpa så mycket mer nu i alla fall för då har jag inga pengar kvar. Eller?

Som Sune säger så går faktiskt den här dagen jättesakta. Alltså dagen innan julafton. Man väntar och väntar och väntar... Och väntar.
Ska se om Josse har Sunes jul på datorn så jag kan titta på den idag, har inte sett den på jättelänge. Det är ju en av favoriterna, och den var ju faktiskt julkalender 1991. Haha Älskar när dom ska hugga gran! Det är nog bästa avsnittet, eller när dom ska klä granen.

Bokat och klart

Yes, igår bokade jag och Timmy en resa till Italien. Vi åker till Rom och är där i en vecka från 10-17 Februari! Den 14 "firar" vi två år och vi ville göra något på våran årsdag som vi aldrig har gjort förut. Så vi bokade en resa, hihi. Busigt.
Nu kommer äntligen mina respengar till användning, dom har ju bara legat på ett sparkonto och samlat damm sen i somras så det är väl på tiden att dom får komma ut tycker jag.
Men jag är lite nervös. Timmy har inget lokalsinne och jag kommer vara så sjukt stressad när vi mellanlandar och när vi kommit fram så vi kommer irra runt i Rom som två yra höns i en vecka säkert. Men jag hoppas att vi får se lite saker i alla fall.
Spanska trappan ligger precis utanför hotellet så det kan vi väl inte missa, en sak måste vi ju ha sett innan vi kommer hem till tråkiga Sverige igen.

Hur kunde jag

Jag insåg nyss att jag måste göra om en av sidorna på hemsidan jag håller på att flytta, och det gör inget. Men jag insåg också att när jag tog bort den gamla sidan (+undersidorna) så tog jag bort just den sida som tog ungefär fyra timmar att göra klar igår. Ibland fattar jag inte hur jag tänker.
Det positiva är att jag har att sysselsätta mig med något hela dagen...

En annan sak som jag insåg för någon timme sen när jag tittade i min kalender var att det är jul i övermorgon! Det känns som det är längre tid kvar. Jag ska iväg idag och handla dom sista julklapparna, och jag hoppas att jag kommer komma hem med några för jag vet inte alls vad jag ska köpa.

Kanske




20

Det är bara 13 dagar kvar till jag fyller 20! Trodde det var en månad... 
Men jag brukar ju glömma min födelsedag så jag blir inte förvånad om jag vaknar 4 januari och tror att det fortfarande är en månad kvar.

Knakeliknak

Var hos kiropraktorn nyss för första gången och det var inte så farligt. Men det kan ju bero på att han nästan inte gjorde något alls. Men han knakade lite i alla fall.
Berättade att jag har ont i ryggen och så, men när jag ligger ner på mage och han känner på min nacke så säger han: "Men du sa ju inget om nacken..?"
Ofta han känner att jag har ont i nacken också? Haha. Är så van med att vakna med halv nackspärr att jag inte tänkte på att jag faktiskt har ont där ganska ofta också... Märkte att jag är sjukt seg i mitt högra becken eller var det heter. Har aldrig märkt det förut.
Börjar redan bli lite öm och trött i nacken.

Moneymoney

Har löst pengaproblemet heheeeeee. Kändes bra att veta hur mycket pengar man faktiskt har. Ska byta om till träningskläder nu och sen dra och träna med laget. Jao.
RSS 2.0