Äntligen!

Helgen

Var i Stockholm med Timmy i lördags. Vi åt på Pizza Hut och sen följde jag honom till hans jobb. Jag gick i några timmar och letade lite shorts och bikini.

Hittade både en bikini som sitter som den ska och ett par shorts från H&M!
Skulle haft ett par ljusblå shorts men det blev ett par vita, men jag tänkte kolla lite till nu i helgen om jag hittar ett par blå också.

Sen åkte jag hem och tittade på en film till Timmy slutade jobba, då mötte jag honom på tåget och så gick vi ut med några vänner en stund.

Mys

Sitter och myser med katten i knät framför Bert på TVn!

Helgen

Har haft en bra helg. Fredagen spenderades på Burger King för lite middag och glass, sen åkte vi hemoch tittade på tv.

Fikade med Isabelle igår och sen åkte jag och Timmy hem till Maria och tittade på Eurovision med henne, Marcus, Alex och Isabelle. Vi åkte hem vid halv tolv för att Timmy skulle troligtvis upp och jobba idag, men det blev inte så.
Körde ett spinningpass på morgonen också!

Idag har jag vart på stan med mamma och fikat och tittat i affärer. Har hittat en bikini som jag ska köpa nästa helg, sitter perfekt, har aldrig hittat någon som jag faktiskt känt mig nöjd med.

News

Har sett några intressanta nyheter under veckan. Igår såg jag att Angelina Jolie har valt att operera bort båda sina bröst på grund av att hon är bärare av cancergenen, och därmed riskerar att få både bröst- och äggstockscancer. Hon ersatte brösten med implantat istället, och faktiskt så tycker jag att det var ett bra beslut.
Hennes mamma dog i cancer ock hon själv hade 87% risk för bröstcancer och 50% risk för äggstockscancer. Ganska stora siffror...

En annan nyhet jag såg idag var att American apparel har reklam för unisexskjortor på sin hemsida. En anmälan om sexistisk reklam har gjorts.

Dom manliga modellerna står rakt uppochner med skjortan på och visar hur den sitter, medan dom kvinnliga modellerna poserar sexigt. Jämställt?
Själv tycker jag att det är roligare att titta på en bild där det händer något (i det här fallet bilderna med kvinnliga modellerna) än bilder där allt är stilla och i princip dött (manliga).
Så om jag vill titta på snygga, sexiga eller bra bilder ur ett annat perspektiv än mode så tittar jag hellre på kvinnliga bilderna. Men egentligen kanske det inte är okej?
Det borde kanske ha vart liknande poseringar från dom manliga modellernas sida om det ska vara jämställt? I alla fall så tror jag inte att människor hade reagerat på samma sätt.

Sol sol sol

Idag gick jag och Timmy ner till vattnet vid Södertälje praktiska och la och i gräset och solade. Vi hade med matsäck och tidningar för att fördriva tiden lite. Det blåste ganska mycket så efter en och en halv timme gav vi upp och började gå hemåt igen.
Men det har vart riktigt skönt väder idag i alla fall!

Pappa kom hem hit och hjälpte mig att sätta upp två hyllor på eftermiddagen. Äger ingen borrmaskin så det blir lite jobbig utan det när det är tegelväggar överallt typ... Men jag blev nöjd!

Långhelg

Har långhelg nu! Röd dag i torsdags och så tog jag ledigt igår så det blir ju totalt fyra lediga dagar, och det har varit så skönt!
Jag har tagit det lugnt och haft bra dagar hittills. Igår var jag och Timmy på hedlandet och fyndade lite. En fruktskål bland annat och även två krukor och blommor till nya hyllan i köket och en liten prydnadskub typ. Sen åkte vi och hämtade Josse hos pappa och åkte vidare till mamma där vi åt middag och badade i jacuzzin. Bra fredag med andra ord!

Sen sist

Sen sist jag skrev har jag flyttstädat i pappas lägenhet i saltskog, hälsar på honom i hans nya hus och rastat katten på baksidan av mitt hus. Sen har jag köpt lite nytt till lägenheten så jag har bättre förvaring.
Nu sitter jag och Timmy och tittar på Grown ups som går på tv med massa frukt istället för massa godis!

https://cdn1.cdnme.se/2018924/6-3/pic_518bf67e9606ee7c1c73292d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2018924/6-3/pic_518bf705ddf2b31c80cc51ee.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2018924/6-3/pic_518bf715e087c309cb50539f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2018924/6-3/pic_518bf724e087c30a264341ef.jpg" class="image">

Artikel

”Men just nu är Justin Bieber allt. Just nu är han den perfekta stormen, i skärningspunkten mellan fantasi och verklighet. I den inre över­svämning som de tidiga tonåren ­utgör är Bieber den osynliga bryggan mellan legoborgar och tonårsfyllor. Både livs levande och fantastiskt formbar, både subjekt och objekt. Till synes farlig, men i grunden helt riskfri: den första pojkvännen, den första sexfantasin.
Och så måste nog kärleken till Justin Bieber förklaras, i presens.” - Ronnie Sandahl, Aftonbladet

RSS 2.0