-

Har fastnat totalt för Sia efter jag sett hennes musikvideo till både Chandelier och Elastic heart! 
En anledning är att man får en helt annan typ av musikupplevelse om man får bild till och inte bara ljudet, och en annan är att jag tycker Maddie Ziegler som dansar i båda är så sjukt duktig och ger en speciell känsla när man ser henne! 
Hon har vart/är med i en serie som heter Dance moms som jag kollade på förut. Rekommenderar den till alla som gillar dans!

http://youtu.be/KWZGAExj-es


Biosöndag

Igår var det utflyttningsfest i Nyköping hos Anna och Adde, väldigt roligt! Hade lite tur i oturen på vägen hem i bilen bara... Superfyllan slog till strax innan Järna och vi var tvungna att stanna en snabbis. Turen var väl att vi behövde göra just det för annars hade jag nog legat utslagen hela dagen idag.

Som tur är så är jag ändå hyfsat pigg och har till och med ätit frukost så jag och Timmy har bokat bio ikväll. Jönssonligan blir det, hoppas den är bra.
Sitter i sängen nu och tittar på Segemyhr, haha alltså varför görs det inte roliga svenska serier längre? Kanske bara jag som inte är så uppmärksam.

Tillbaka till verkligheten

Ohoj!
Här har jag inte skrivit på hur länge som helst... Får väl se hur ofta det blir framöver men jag har inge glömt bort bloggen.

Just nu loger jag i sängen och tittar på VH1 där det är musikvideor och samtidigt försöket jag uppfostra katten att inte äta av blommorna. Det går väl sådär... Har också vart på gymmet idag för första gången på en månad. 
Jag började lite lätt med core i 40 minuter för imorgon blir det spinning och det är lite högre tempo!

Här är två bilder på en väldigt trött kisse denna dag!



RSS 2.0