Julledigt

Börjar redan bli rastlös efter inte ens en veckas ledighet. Igår tänkte jag "oj vad skönt att inte behöva gå till jobbet och ha några "måsten" om dagarna".
Idag tänkte jag "vad skönt det skulle vara att gå till jobbet bara för att ha något att göra".

Som tur var så åkte jag med mamma upp till Ikea och shoppade för 2400 kronor, ungefär.
Hittade lite fina saker faktiskt som jag åkte hem med. Och imorgon ska jag försöka få min bil ombesiktad så jag kan köra med den. Jag har körförbud på den nu för att den har vart hos bilmeken sen första besiktningen och bytt lite saker.

Juldagen

Hade en bra dag och kväll igår med massa julklappar. Har nog inte fått så många sen jag var typ tolv år.
Fick massa fina skönhetsprodukter och andra fina saker.

Imorgon ska jag med mamma upp till Ikea och kolla lite saker jag ska lägga till i min flytta hemifrån-samling. Ska nog till Skärholmen eller ner till stan och handla på mellandags-rean om jag hittar något.
Snart fyller jag år också. Bra tid på året alltså!

Dan före doppardan

Idag är det alltså dagen innan julafton. Jag och pappa har varit och fixat med dom sista julklapparna och sen åkte vi hem och fixade granen med Josse. Pappa gör kola just nu och vi har precis ätit lussebullar, kanelbullar och druckit julmust.

Om 40 minuter åker jag och Josse på sista träningen innan julafton.

Sista dagen

Nu är det äntligen sista dagen innan jag får ledigt. På måndag är det julafton också, men är inte riktigt klar med julklapparna faktiskt...
Ska fixa det idag eller imorgon så jag inte behöver stressa på söndag.

Har planerat att sova länge i helgen i alla fall så att jag kan se lite pigg ut för en gångs skull.
Får se hur det kommer att gå.

Jag har inte hittat på så mycket kul sen sist. Men jag ska börja träna min svagare sida av ryggen efter nyår! Pratade med sjukgymnasten i onsdags och sa att jag kände mig i obalans i ryggen, vilket han tyckte var bra att jag hade märkt.
Så det blir ändring i programmet nästa år. Känns bra, men hoppas bara att jag slipper ha konstant ont i slutändan. Tror jag inte men man kan ju hoppas.

Gosekissen

Jag och lilla Findus liggetid soffan och busar, gosar, sover (kissen sover) och lyssnar på Gina, Jason och Kodjo som pratar och spelar musik i Musikhjälpen.
En riktig mysig lördag!

Börjar bli lite hungrig trots att jag år gröt till frukost... Ska nog gå och göra lite lunch och sen städa lite och fixa mig.
Ska på bio ikväll och se The hobbit.
Det påminde mig om att jag ska fortsätta läsa boken som jag började läsa igår. Undrar om jag hinner läsa klart innan jag ser filmen...

På tal om film så var jag och pappa på videoaffären igår som hade utförsäljning av alla filmer. Pappa åkte hem med tolv filmer och jag med fem eller sex tror jag. Så nu är det fullt i filmlådorna i skåpet!

Kurs

Har precis ätit lunch i matsalen på Syd. Är här på kurs hela dagen, önskar att det hade varit halva, gillar inte att äta i matsalar eller gå på kurs med okänt folk. Tre timmar kvar i alla fall så jag har klarat halva dagen!
Ska hem och titta på julkalendern sen faktiskt och städa lite. Ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag. Sitta i soffan med lite godis och bara gosa.

12-12-12

Idag är den en magisk dag sa min sjukgymnast när jag km dit imorse. Berodde nog på datumet kan jag tro.

En och en halv vecka kvar, sen har jag ledigt! Längtar, ska slappa och ha det skönt i soffan och sängen. Sen kanske jag hittar på något annat kul också.

Sen sist har jag umgåtts med Timmy och handlat julklappar med Josse. Är i alla fall klar med julklapparna nu tror jag. Det är om jag skulle hitta något mer till Timmy. Men vi får se.
Känns som att det kommer att bli en bra jul och ett bra nyår i alla fall!

Snöstorm

Fick skotta bort snön runt bilen med skorna när jag skulle hem från jobbet idag. Åkte och köpte en snöskyffel direkt innan jag åkte hem så att jag kan åka till jobbet imorgon också.
Snart är det två veckor kvar till jag har två veckors julledigt. Ska bli så skönt!

Bullbak

Har bakat lussebullar och kanelbullar i fyra timmar snart. Tre plåtar kanelbullar och två plåtar lussebullar. Känner mig som en riktig hemmafru nu!
Pappa var med och gjorde degarna men sen var han tvungen att åka iväg. Men jag tycker att jag klarade det ganska bra i alla fall!

Sååå ikväll är det ju första advent, och vi lär ju dricka julmust och äta pepparkakor och massa bullar om jag tror rätt. Känns som en okej avslutning på helgen.
Köpte nya skor också som förhoppningsvis kommer att komma till användning.

RSS 2.0