Födelsedagskalas

Timmy fyllde 20 igår så jag åkte hem till honom och fikade lite och gav honom presenter. Ett par träningsskor och en innebandyklubba blev det!

Bra helg

Hade främmande hela dagen igår! Först kom mamma, Thord, mormor och morfar på fika. Fick en brödrost och blommor i inflyttningspresent av mormor och morfar. Och blommor av mamma och Thord. Nu är det fullt i fönstrena men det känns lite våraktigt!

Sen på kvällen kom tjejerna och åt pizza och så lekte vi och pratade och hade trevligt! Fick fina kuddar och blommor och efterrätt! Mycket mysig kväll!
Nu har jag precis städat och diskat. Ska duscha och laga en tröja jag köpte igår. Har slängt kvittot så kan inte lämna tillbaka den...

Trött kisse

Katten sov med ett öga öppet igår så jag passade på att ta kort på henne!

I alla fall så är det jättefint väder ute nu och det känns äntligen som att det börjar gå mot sommar nu!
Var hos kiropraktorn igår också och fixade lite i rygg och nacke. Har ju i princip haft nackspärr sen i januari... Så nu är jag som en ny människa.

Dödstrött

Fastnade framför TVn igår och somnade inte förrän klockan elva. Känner mig inte så pigg faktiskt, men jag gick ändå upp tidigare än jag brukar.

Idag ska jag till kiropraktorn och fixa nacken som jag haft ont i sen i januari. Alltså fyra månader! Känns sådär...
Och då kan jag alltså inte träna idag så det får bli en slappdag hemma men det är ju skönt det också.

Godmorgon!

Klockan tio är det gympapass med mamma, och kvart i tolv spinpass med Timmy. Kommer vara död ikväll...

Sitter och äter frukost nu i alla fall och tittar på kissen som spanar på bilar genom djungeln och . Sötaste jag sett!

Update

Blev aldrig förkyld som tur var, så allt gick bra i Finland. Förutom sömnen så jag var tvungen att sova hemma en stund innan jag gick till jobbet i måndags.
Har sovit mycket bättre nu efter Finland och hoppas att det håller i sig.

Idag händer inte så mycket. Jag och Timmy ska handla tror jag och sen kanske vi går en sväng till gymmet. Får se om det blir något pass eller om vi kör själva.
Och igår var sista dagen för mig hos sjukgymnasten! Känns riktigt skönt att kunna jobba 7-16 igen efter ett halvår med varannan dag 8.20-17-20. Inte skönt att vara på jobbet till halv sex..,

Godmorgon

Sprang 5-6 km igår och nu börjar träningsvärken komma i benen känner jag. Kändes även i morse som jag är påväg att bli förkyld med ont i halsen. Passar inte så bra nu när vi ska åka till Finland med laget på fredag...
Sover fortfarande dåligt också. Vaknar flera gånger på nätterna men vet inte varför.

Blondie

Josse slingade mitt hår blondare igår. Ser ut som vanligt men lite ljusare bara, bra alltså. Känner mig mer hemma i blondare hår!
Ska rusha hem från jobbet idag, slänga i mig mat och sen fort till träning i Järna klockan sex. Får se om jag hinner i tid men det hoppas jag.

Dance moms

Ligger i soffan och tittar på Dance moms. Underhållande men både mammorna ock läraren är så jobbiga ibland haha. Men det är det som gör det roligt att titta på.

Kattgräs och vikvägg

Har som sagt vart i Skärholmen med mamma idag. Köpte vikväggen jag har tittat på, krukor och frön till kattgräs sin jag har sått i krukor, så kissen ska ha något att tugga på, och blondering.
Josse ska komma hit imorgon och göra slingor på mig, hoppas att det blir bra.

Har ätit lite lunch nu och tittat på Sveriges mästerkock. Kanske går och tränar senare, annars sitter jag kvar i soffan hela kvällen tror jag!

Äntligen

Är äntligen klar med byrån, och det är äntligen fredag!
Imorgon ska jag sova ut och sen ska jag och mamma till Skärholmen. Jag ska köpa en vikvägg och kanske en tavla om jag hittar någon.

Nu ligger jag i sängen efter att ha tvättat tre maskiner och vit ihop allt. Katten ligger i knät och spinner och tittar på Fight club med mig. Gosigt.

Blööö

Alltså seriöst. Varför är jag så sjukt trött hela tiden? Funderar allvarlig på om jag är sjuk eller nåt.
Håller på att somna varje dag på jobbet, så jag sitter och knäcker fingrarna så dom nästan går av, nyper mig själv, tar onormalt djupa andetag och biter mig själv i läpparna.
Det måste vara något fel.

Konstig katt

Hur kan man vara så söt och sen helt plötsligt vara så ful? Ser ut som en gammal sur gubbe...

RSS 2.0