Söndag

Sitter i sängen hos min fina nu, kom hit för en stund sen. Vi ska föra över lite filmer som han har fixat till min iPad sen när han har spelat klart.

Imorgon börjar jag ju jobba på Scania också... Egentligen är jag fortfarande anställd på DynaMate, men jobbar på Scanias område bara. Får se vad jag ska göra och hur det går men jag hoppas att det går bra.

Nu ska jag mysa med kuddarna en stund, godnatt!

Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...

Jag har ingen direkt favoritmodell eller skådespelerska eller liknande, men någon jag kommer på nu är Shakira. Henne skulle jag gärna byta utseende med, men bara om jag fick behålla min längd. Hon är ju bara 156 cm! Men snygg är hon, och så sjukt söt.

   



Uppmärksamhet

Jag är ingen sång som vill ha uppmärksamhet, så när Anita som sitter på ekonomiavdelningen frågade mig efter fredagsfikat:"Vad har du gjort?", och tittade lite misstänksamt på mig blev jag lite rädd att jag hade gjort något jag inte fick.
"Har gjort? Vadå nu?" frågade jag jätteförvirrad.
"Jag kunde inte undgå att se att det glänste," sa hon och nickade mot mitt ringfinger. "Jag är en sån som är uppmärksam på allt!" sa hon sen och log.

Italiaaaaaa

Bara två veckos kvar och jag har lite småpanik över hur allt kommer gå... Ser fram emot att resa utomlands själv med Timmy, men är samtidigt orolig för om vi verkligen klarar av det. Vi får se!



Sov inte så jättebra inatt heller, vaknade flera gånger. Det kan ha berott på att Timmys mobil spelade musik heeeela natten... Vi brukar lyssna på musik när vi ska somna, men aldrig hela natten. Vet inte riktigt varför han ville ha musiken på. När jag sover själv kan jag oftast inte somna om det inte är helt tyst.

Lukta illa, nej tack!

Hatar när folk luktar cigarettrök! Det är nog en av dom vidrigaste lukterna som finns. Förlåt ni som röker men jag tror inte att ni heller tycker att det luktar så gott. Hoppas jag.

Dag 8 - Den frisyr jag trivs bäst i

Om jag är hemma: Uppsatt
Om jag är ute/på jobbet: Utsläppt

Kan inte välja.

 image description

För snabbt

Nu när jag äntligen fick en uppgift att göra så blev jag klar på typ fem minuter så nu sitter jag här rastlös igen. Åsa är borta idag också (även igår) och jag känner mig klar och vet inte riktigt vad jag ska hitta på.
Får gå igenom sidorna för hundrade gången och se om jag mot alla odds kan hitta något som måste ändras.

Nytt hår?

Blev riktigt sugen på att färga håret, ljusbrunt! Alltså liite lite mörkare än det jag har, men inte riktigt brunt. Typ såhär tänkte jag:



Men är ju för feg så jag kommer aldrig att göra det, även om jag har velat i flera år.

När tiden går sakta

Det går ju inte fort här på jobbet inte. Det händer ingenting faktiskt. Jag försöker desperat att hitta saker som måste fixas på hemsidan, men förgäves. Jag har gjort allt helt enkelt.

Ooooch för att det ska kännas som att tiden går snabbare på eftermiddagen efter lunch så gör jag så att jag helt enkelt väntar med att äta till klockan blir runt halv ett/ett. Då är det bara cirka tre timmar kvar att jobba när jag ätit klart! Smart, men lite långtråkigt.

Mack-människa som jag är så skulle jag verkligen inte säga nej till den här godingen från Subway nu!

Dag 7 - Detta ångrar jag

Ångrar inget speciellt, jag tycker att allt man gör som man mer eller mindre önskar att man inte hade gjort är något man lärt sig av. Så alla misstag och snesteg ska man se som erfarenhet.

Som kärlek till exempel; varför ångra något nu som man tyckte var fint då?

Dag 6 - Min favoritbok/film

Oj det var ett svårt val. Jag har läst många sjukt bra böcker och sett många bra filmer. Jag har ingen favorit varken i bok- eller filmform. Med risk att låta som en nörd, men jag skulle nog välja Twilight-serien som bokfavoriterna (plural, jag vet men kan inte välja en). Och Sagan om ringen-trilogin (också fler än en) som filmfavoriterna.



Anledningen till att jag väljer alla böcker och filmer i serierna är för att jag tycker att alla tillsammans blir till en bra bok/film. Sen kan en bok eller film i serien vara lite bättre än dom andra, men jag tycker att det är helheten som gör dom till en. Om någon förstod vad jag menade...
jag tror också att jag valde två serier för att jag gillar när det är en längre historia än bara en film eller en bok. Jag gillar trilogier och serieböcker helt enkelt!

En annan sak jag måste säga som jag kom på nu är att jag valde två serier som handlar om lite övernaturliga saker. Jag valde mellan Sagan om ringen och Star Wars-serien i filmkategorin, vilket också är övernaturliga filmer. Och faktiskt så tycker jag att Sci-Fi och övernaturligt är mer intressant än "vanliga" filmer.
I böcker däremot gillar jag verklighetsbaserade historier bäst, men måste ändå säga att Twilight är dom böckerna som påverkat mig mest (om man inte räknar med den gången jag svimmade till "Pojken som kallades det" när jag gick i sexan) och därför sitter kvar i hjärnan.

Semlor

Som ni märker så gör jag den här listan lite när jag har tid och lust, så den blir som den blir. Hoppas att det funkar i alla fall!
Blev hur som haver jättesugen på semlor bara för att jag skrev om det förut.

Tur att jag har kvar mer än hälften av min Ben &Jerry's som jag köpte i helgen. Blir att mumsa på den ikväll!

Dag 5 - Något jag inte gillar

Något jag inte gillar är att bli ignorerad. Det gör mig så irriterad och trött på människor att det inte ens går att förklara. Jag gillar speciellt inte att bli ignorerad när jag säger något i en grupp av människor som jag känner väl, och dom låtsas som att jag inte ens finns. Om det sker upprepade gånger ger jag upp och säger inget mer.
Varför prata om man blir ignorerad?

Smaskigt värre


Vill ha nuuuu!

Brände mig på tungan igen också när jag drack varm choklad... Nu såg inte min kopp ut såhär, men om den hade gjort det så had jag inte sagt nej.



Känner att jag måste gå på toa snart också för den som ville veta. Men inte än.
Nu är jobbet på Scania klart också, ska dit på måndag. Får behålla datorn jag har nu så slipper vi krångla med en ny så det blir nog bra.
På tal om något annat (men ändå relaterat till sötsakerna på bilderna ovan) så är det semmeldagen snart också, 21 februari närmare bestämt! Eller det är ju snarare om en månad men det är väl ganska snart?
Jag ska i alla fall äta en semla då och kanske lite varm choklad med grädde och marshmallows som på bilden hihi. Låter som en bra plan!

Chocolate

Sitter nu med en kopp varm choklad och försöker finslipa på intranätet den sista halvtimmen av min arbetsdag! Nu brände jag mig på tungan också... Typiskt.

Jag och Åsa (hon som jag sitter bredvid och arbetar med) kom överrens om att intranätet är så gott som klart nu nästan. Bara lite småsaker som kan göras så att själva sidorna blir snyggare. Själva jobbet med att flytta över saker är klart.

Och den där förändringen jag skrev om för några veckor sen tror jag det var, det kommer att ske om cirka en vecka! Har nämligen tackat ja till ett fyra-månaders-projekt på Scania som antagligen börjar nästa vecka. Det är dock inga internetuppgifter som jag ska jobba med, det är mer fysiskt arbete, vilket är ganska skönt.
Ryggen börjar protestera, men också min högra handled som bara får utöva samma rörelser hela dagarna. Känner mig seg i lederna och det kanske skulle vara bra om den fick röra lite på sig. Nu låter det som om min handled är en hund.

Tror jag kommer känna mig lite såhär om fyra månader:

RSS 2.0