Shopping och värk

Var i Skärholmen med Josse igår och köpte lite kläder och en ny vinterjacka. Idag däremot var en ganska dålig dag om man bortser från födelsedagsfirande hos Timmys kusin. Började dagen med att träna i två timmar och avslutade på eftermiddagen/kvällen med huvudvärk i tre timmar. 
En av dom hemskaste huvudvärkarna jag haft tror jag. Har i alla fall tittat på film med Timmy nu på kvällen och nu ska vi gå och sova tror jag. Somnade en stund förut så det ska bli skönt att få sova hela natten nu.





Godmorgon

Vaknade halv tio och gosade lite med katten i sängen. Vid halv tolv gick jag och Timmy till affären för att handla lite frukost och annat. 
Vi gjorde banan- och chokladsmoothie till våra mackor. Köpte även lite grejer till bakning, ska försöka baka ikväll när jag är ensam tänkte jag! 



Nytt

Gillar iOS faktiskt, annorlunda och fint! 

Godis

Mycket katt här nu men hon måste ju vara världens gosigaste när jag är ensam med henne! 

Har för övrigt planerat att läsa varje kväll innan jag ska sova. Gjorde det förut men sen tappade jag bort lusten att läsa... Fortsätter i alla fall på Hobbiten som jag läst första halva av för att första filmen kom ut förra året. Har därför tänkt att läsa andra halvan nu när andra och tredje (?) filmen kommer också. 

Idag var jag med Mikaela till Hockeymonkey för att hon skulle köpa nya skridskor. Själv köpte jag ingenting. Tyckte att det räckte med ett par skridskor förra månaden, men när jag får lön så ska jag köpa ett nytt halsskydd i alla fall. Det påminner mig om att jag måste tejpa om klubban imorgon innan träning, hur jag nu ska komma ihåg det.





Bästa kissen

Vi har nog världens finaste katt här hemma. Även fast hon är lite jobbig då och då så är hon ju faktiskt väldigt gullig måste jag säga! 





Trött

Köpte nya påslakan igår, och var även på födelsedagsmiddag med utgång på kvällen. Jättebra dag och idag ska jag kanske upp på tatueringsmässan med Timmy eller så tar vi det lugnt hemma bara. Timmy ska i alla fall upp till mässan och jobba där ikväll men vi får se om vi hittar på något innan.

Har städat och tvättat nu på förmiddagen och tittar nu på idol och ska väl gå och duscha eller nåt snart.

RSS 2.0