Lördag

Skjutsade pappa till Hölö förut där han skulle på bröllop. Sen åkte jag till Moraberg och köpte träningsjacka, träningstshirt och träningsshorts. Sitter nu och tittar på Djungel-George på TV och äter lite godis.
Ska hämta pappa inatt så ska försöka hålla mig vaken. Får se hur det går...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2018924/images/2012/pic_206807429.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2018924/images/2012/pic_206807429.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2018924/images/2012/pic_206807429.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2018924/images/2012/pic_206807429.jpg" class="image">

-

Sitter hemma hos pappa nu. Skulle till Moraberg egentligen, och på vägen dit skulle jag tanka bilen. Stannade i Nykvarn men fick sitta i nån cplång kö så bestämde mig för att tanka i hamn istället. Där märker jag att mitt tanklock inte kan öppnas för att hela bilen är låst förutom förardörren. Bra. Jag älskar mitt liv just nu.

-

Vaknade av att jag är förkyld. Igen. Bra.

-

Nytt

Åkte med mamma till Södertälje när vi skjutsade Josse och Alva till träningen. Jag skulle köpa en träningsjacka men hittade lite tavlor som nu sitter på mina hyllor. Har inte hittat några för att ersätta dom jag redan hade men nu är det gjort! Jag är nöjd i alla fall.

-

Vet inte vad det är för fel på min hals ärligt talat. För tre veckor sen tror jag att det var, så blev jag förkyld med snor i näsan och nysningar och allt sånt mysigt. Sen när jag (trodde att jag) blivit frisk så tränade jag. Blev sjuk igen. Men sen kände jag att när jag hade tränat en gång på två veckor så borde jag kunna prova igen för att jag redan hade vart förkyld så länge.
Jag mådde inte sämre efter det men min hals har varit öm en gång sen dess plus att den är röd fortfarande... Så ingen träning för mig på hela veckan tror jag. Kvällen ska jag istället spendera med att städa och tvätta! Kul va?

Helgen

Helgen har bestått av student, utgång och slöande framför TVn. I fredags firades Timmy som tog studenten. Det blev god mat och fika och senare gick vi ut. Kom hem rätt bra tid och gick och la oss. Vaknade elva igår och beställde hamburgare och pizza hem så vi slapp gå ut, mysigt värre! Sen åkte jag hem och satte mig vid TVn och där satt jag hela kvällen...
Idag gick jag upp vid tio i alla fall och vid elva åkte jag och Josse till Skärholmen för att handla lite och så skulle jag byta en present åt Timmy. Bytet gick inte så bra så ska försöka igen i veckan.

Har haft huvudvärk halva dagen också men jag tror att det beror på vädret. Det åskar och regnar men jag ska ju vara inne så det gör inte så mycket. Det år ganska mysigt när det regnar. Ska nog titta på en film ikväll innan jag går och lägger mig!

-

Sitter hos Timmy och har precis duschat och fixat mig. Patric och Jacob sitter och spelar Minecraft... Vi ska till Stanley's som alla andra ikväll. Ha en bra kväll!

Min lediga dag

Idag är det röd dag vilket betydde fullt upp! Åkte till Skärholmen med Timmy och åt lunch, sen blev det en skoshopping-runda. Han skulle köpa skor till studenten på fredag så jag fick vara smakråd. Jag köpte ett par skor också hihi.
Sen åkte vi vidare till IKEA och köpte min fina tavla som jag har tittat på i evigheter. Nu hänger den äntligen på min vägg!

-

Har ätit middag och håller på att försöka omvandla mina filmer till MP4 så jag kan lägga in dom på min iPad. Går inte så bra. Har försökt i typ två timmar nu utan något vidare resultat. Men jag har inte gett mig än!
Ska lägga mig i soffan så länge och titta på TV.

Mys

Ligger i sängen och tittar på film hos Timmy. Kommer nog somna snart...
Imorgon åker vi upp till Ikea och köper min tavla och kanske även äter lunch där. Får se om vi hinner något mer. Godnatt!

-

Kom nyss hem från en shoppingdag med pappa och Josse. Jag köpte ett mobilskal och ett par solglasögon. Pappa köpte flytvästar och en kavaj med skjorta och slips så nu blir han stilig. Åt en glass innan vi åkte hem också så jag är nöjd.

Lördag

Lördag och helg äntligen! Är på väg till Skärholmen nu för att handla flytvästar, kavaj och kanske solglasögon. Pappa och Josse sitter i framsätena och övningskör. Så jag chillar i baksätet!
Ikväll åker jag hem till min fina och sover och hittar på något med honom imorgon innan han börjar jobba.

RSS 2.0