Nytt

Äntligen har vi fixat ny soffa, större vardagsrumsbord och en taklampa till vardagsrummet! Så nöjda.
Nu är det bara lampor till köket som ska inhandlas, en spegel ska sättas upp och även lite tavlor på väggarna och sen är nog det mesta klart. 
Nästa "större" grej som ska köpas blir nog en diskmaskin faktiskt. Vi har lämnat två skåp i köket tomma för att se om vi klarar oss utan dom ifall vi skulle sätta en diskmaskin där istället och det ser ut som att vi klarar oss på dom skåp och lådor som finns annars, så det ser lovande ut.


Nu börjar det bli fint och mysigt hemma i alla fall. Ska in en ny matta också egentligen men det blir nog i slutet av månaden eller i början av september gissar jag.

Slutspurt

Igår var jag, Josse och pappa på parken zoo (som varje år) och tittade på djuren och åt mat och glass. Åkte sen förbi Sanpoint på vägen hem och tittade hur det ser ut där nu gör tiden. Pappa tyckte det var kul för han har jobbat där. Jag tyckte det var läskigt i källarna men pappa var guide som tyr var så vi kom ut på markplan igen.

Middag har jag handlat lite mat så jag kan laga mat i veckorna. Börjar jobba igen imorgon så jag har fyllt på frysen nu med två veckors matlådor tror jag hehe. 
Ska laga pannkakor någon dag för jag fick blåbärssylt av mamma som hon gjort! Var ute i skogen med henne här om dagen ch plockade kantareller också som jag ska laga till någon dag!







RSS 2.0