Lång dag

Vaknade klockan åtta och åkte SEB iväg till båten med pappa och Timmy för att vi ska ta upp den nästa helg. Så vi seglade från Trosa till Södertälje! Det tog lite mer än åtta timmar att åka från Trosa och sen till att åka hem. Såklart så regnade det till och från också men jag köpte gummistövlar igår så jag klarade mig. Hade regnjacka och byxor också så jag var torr när jag kom hem.

Ska äta mat nu och sen går jag hem till Timmy och sover där. Ska se om jag kan få någon tid att klippa mig imorgon bitti.

Helg

Fredaaaag. Jobbade in lite tid som jag har vart borta. Ska snart åka och lämna Josse hos mamma och sen ska jag och pappa handla godis!
Ska ta ett bad ikväll också, och sängen är nybäddad så kvällen blir bog bra tror jag.

Cut

Ligger i sängen redo för att sova nu. Hela den här veckan har vart dålig så jag hoppas på en bättre helg och bättre nästa vecka. Ska segla upp båten med pappa på lördag, så då har jag något att göra i alla fall.

Ska försöka klippa mitt hår i helgen också så att det blir finare. Vill så gärna ha längre och tjockare hår men jag tror att jag förstörde dom chanserna under den tiden jag tunnade ut det varje gång jag var hos frisören..,

Check

Slutade tidigare på jobbet för att kolla min mage igen och sen ta ett blodprov. Åkte sen och handlade lite!
Sitter just nu och tittar på Paranormal activity, men kanske går och lägger mig i sängen innan den är slut. Får se...

Tisdag

Ont i ryggen, trött, seg, uttråkad, fryser. Nu vill jag hem och bada. Det hjälpte mot ryggraden igår i alla fall.

Ikväll är det träning igen. Hatar bara att vara så rädd att göra illa ryggen. Känns som att den ska gå av om jag böjer mig fel eller bara nuddar något. Skönt att jag ska till sjukgymnasten nästa tisdag!

Fina, fina du

Bra kväll, mindre bra dag.

Saknar min fina pojkvän som kan konsten att vara söt fast han inte ens försöker. Han är bra. Kunde inte ha fått någon bättre tror jag, för det pirrar fortfarande i magen när jag ser honom. Kärlek är fint ibland.

Godmorgon

06.37

Gosig söndag

Vaknade klockan nio bredvid världens finaste kille som låg och snarkade. Väckte honom och så låg vi och gosade och pratade i sängen i två timmar. Så skönt att kunna ligga i sängen på morgonen utan att ha något speciellt att göra.
Men klockan elva åkte jag hem för att sen åka på träning. Halva tiden ringette och andra halvan hockey.

Nu ska vi snart äta tror jag och sen kommer jag hänga i soffan med B&J resten av kvällen. Nyttiga söndag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2018924/images/2012/pic_505f35de9606ee7746d0271e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2018924/images/2012/pic_505f35f3ddf2b356470052ac.jpg" class="image">

Regnig dag

Vaknade många gånger under morgonen, men gick till slut upp klockan tio. Skulle åka till Skärholmen men det har regnat så mycket så jag kom inte iväg. Nu har det slutat men jag fastnade i soffan framför Mulan.
Kanske åker lite senare eller på måndag istället.

Ikväll ska jag gå på bio med Timmy i alla fall och sen sover jag hos honom. Träning imorgon och så ska jag sitta i soffan hela kvällen efter det!

Fredag

Äntligen fredag! Ikväll ska jag till Järna och titta på när Timmy spelar match. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Just nu är det bara skönt att det är fredag och att mitt magont har gått över. Har haft ont i magen sen i söndags... Men nu verkar det har gått över.

Bästa

Sitter och tittar på femte säsongen av Jersey Shore, bästa serien. Älskar den!

Sova

Har tittat på Torkel i knipa och Kick ass nu på kvällen med pappa och Josse. Somnade till och från till Kick ass men har ju sett den förut så det var ingen fara. Ska väl snart gå och sova, och hoppas att jag kan dova lite längre än till nio imorgon och att katten håller sig borta från dörren...

Ligger i sängen

Yes, vaknade för en timme sen (klockan nio) och har inte kunnat somna om. Ligger och väntar på att sällskapet bredvid ska vakna...

Mys

Sitter och tittar på när Timmy spelar NHL, ska snart äta middag. Pommes med lövbiff!

Äntligen fredag

Helgen kommer snabbt den här veckan. Tiden har gått fort så jag har inte längtat ihjäl mig som förra veckan. Ikväll ska jag gosa med min fina pojkvän och även sova över hos honom. Vi ses inte så ofta i veckorna så jag längtar extra till helgerna!
Och kissen har slutat krafsa på dörren mitt i natten också så nu kan jag sova ordentligt!

RSS 2.0