Helgen

Fullt upp denna helg! Började med firande av Josse och Evelina som har fyllt år och det var en mysig kväll med mat, skratt och gott att dricka.
Fortsatte på lördagen med firande igen av Josse men med ett annat gäng. Denna gång blev det utgång i Stockholm, jättebra till det blev kaos. Men det löser sig alltid!

Idag vaknade jag halv tolv och fixade mig och åkte iväg med min roomie på ärenden. Köpte chips och dipp till ikväll som vi ska smaska på hehe. Har legat i soffan heeela Dagen sen klockan två och lyssnat på relationspodden. Så bra! 



Start på veckan

Måndaaaag. Har börjat lyssna på relationspodden med Bingo och Katrin, faktiskt en rolig och intressant pod! Rekommenderas av mig till alla er :)

Sitter på jobbet och tänker på konversationen som pågick vid bordet bakom mig av killarna på jobbet. Ålder 20-30+.
Handlade om deras (mest den/dom yngres) erfarenhet av tjejer. Typ Paradise Hotel-tjejer, hur dom är i sängen hit och dit. Kände mest att min mussla slog igen så hårt att det nästan gjorde ont alltså. Inget trevligt samtalsämne i lunchrummet på jobbet när det sitter EN tjej i samma rum. Eller?
Nu tänker jag inte återberätta vad dom sa för det är inget jag vill komma ihåg.

Okej jag kan tycka att det är kul att vara med när killar pratar om tjejer men man kan väl hålla tonen lite respektfull, gissar att när dom kommer hem/träffar sin fru/tjej/på-g-tjej så pratar dom inte så som dom gjorde nu. Herre min skapare. Bete er!



Söndag

Jag och Timmy har vart på äventyr idag och har legat i soffan hela eftermiddagen och kvällen i princip. Jag och Kissan har gosar extra mycket idag också för hon har börjat löpa(?) nu så hon är lite extra kelig av sig... Alltid lika gosigt men jobbigt med skrikandet.

Jobb imorgon och en ny vecka, hoppas att den går fort.



Trögt

Onsdag och segdag. Har jobbat bort nästan allt på jobbet som jag sparat till "sen", så nu tar jag tag i annat gammalt som ligger och väntar.

Ska fira Anna ikväll som fyller år idag, äta på restaurang och sånt mysigt så kvällen blir nog bra!
Men ska till tandläkaren halv tre så jag hoppas att jag inga hål har. Har ju aldrig haft det så jag tror inte att jag har det nu heller men lite tandsten finns alltid att rensa... Det gör så ont tycker jag.

I övrigt så har jag ätit korv och potatismos till lunch. Gott. Kul. Hejdååå!



Söndagssol

Ligger i sängen men vaknade klockan åtta typ av att Kissan ville kramas lite. Hon är mysig hon!

Timmy sover fortfarande men han lär väl vakna snart också. Vi ska ner på stan på dagen och kolla en grej och sen åker vi till mamma och firar henne för hon fyllde år i onsdags. 
Så skönt att solen är här nu (för att stanna?), det känns så mycket skönare att vara ute!

Alltså planerna för sommaren är i full gång nu! Om allt går som vi vill så kommer det säkert bli bra. Hoppas bara att ekonomin är på vår sida...

Vi var hos Timmys mamma igår och firade hans mormor som fyller år imorgon egentligen. Vi åt tacos och tårta, hans mamma hade gjort en fin tårta som smakade så gott! 



Snart helg!

Herregud vilken kväll!
Kom hem och började diska och stöda direkt, gick ner med tvätten och laddade två maskiner, iväg på spinning, hem och fortsätta med tvätt, disk, damma, plocka undan och städa badrummet. Allt för att slippa städa och tvätta i helgen hehe.
Men nu är allt klart och det är så skönt! Lämnade dammsugningen till Timmy imorgon men det gick han med på som tur var.

Imorgon åker jag och Josse till Husby och kollar SM bronsmatchen dom Järna ska spela. Ska bli kul att se laget spela igen!
Dags att mysa i sängen framför TVn i väntan på le partner som jag hoppas kommer hem snart.

Just det! Köpte denna idag som jag ska smaka på söndag. Hoppas den är god (om inte så köpte jag även Half baked i fall att...).


Måndag igen

Sitter i soffan och lyssnar på musik medan Timmy spelar på sitt Xbox. Ska väl snart gå och lägga mig i sängen snart ändå så jag orkar gå upp till jobbet imorgon.
Har kört ett corepass och ett spinningpass idag så jag hoppas att jag typ däckar så fort jag lägger mig i sängen! Hoppas också att jag inte vaknar med huvudvärk mitt i natten. Det händer ibland när jag har tränat på kvällen, vätskebrist gissar jag.

Mamma fyller år på onsdag så jag och Josse ska köpa present till henne imorgon. Vi ska dit på söndag och fira henne och det kan vara skönt att ha present klart tills dess.
Vet dock inte vad vi ska köpa för hon önskade sig snälla barn sa hon... 


Helg

Äntligen helg! Har haft årets hittills jobbigaste vecka på jobbet så det var skönt att gå ut från grindarna i går och känna att man kunde slappna av lite.

Åkte hem till Tove med Josse igår på kvällen och åt god mat och chips och tittade på film. 
Idag har jag tränat, städat lite, tvättat och tittat på Vampire diaries med Josse. Har även proppat i mig för mycket godis som vanligt...

Imorgon blir det lunch ned Timmy hos hans mormor och sen åker jag på middag och Vikings-tittande hos pappa på kvällen med honom och Josse.

Bjussar på en hemsk bild från godisätandet ikväll! Kunde inte blivit fulare tror jag.





Brandsta city släckers på G

Måndag igen då. Hade en bra helg och faktiskt en bra start på veckan med kurs. Ska på kurs igen på onsdag, dock samma "ämne" men det är skönt att höra något annat på vardagarna också även om det hör till jobbet.

Det kom två brandbilar och en polisbil hit till huset ikväll också! Någon hade ringt för att det luktade konstigt i hennes kök och där stod jag i dörröppningen och pratade med två brandmän i träningskläder och festsminkning... Hade precis innan provat att sminka mig för att visa Josse hur fult det blev. Såg det nån timme efter bär jag skulle duscha och insåg då hur töntigt det såg ut. JAJA, jag träffar aldrig dom med i alla fall (förhoppningsvis, det är ju inte ett roligt möte direkt). 
Vet dock inte hur allt slutade för dom åkte iväg en stund senare bara men nu luktar det inte i trapphuset i alla fall!



RSS 2.0