Tårtkalas

Helgen

Hade en jättemysig helg med min fina pojkvän! Fina och goda middagar, hotellfrukost, shopping och allmänt bra dagar. I lördags blev det en debutmiddag för min del på Friday's och sen provade vi Icebar, vilket var kallt med roligt.

-

Har hunnit med att äta middag med efterrätt på Jensens bøfhouse igår kväll. Kött med råstekt potatis och sen kladdkaka med glass och jordgubbssås. Var så mätt att jag inte kunde äta upp allt tyvärr. Sen gick vi tillbaka till hotellet och drack några drinkar och sen bums i säng.

Gick upp nio idag och åt frukost klockan tio. Sen gick vi upp på rummet och sov ett tag. Gick ut och åt lunch vid två och sen har vi kollat runt i affärer.
Vi ska snart gå och äta middag och sen ska vi in till Icebar som ligger i hotellet!

Det är bättre att ha älskat och förlorat, än att inte ha älskat alls. - Alfred Lord Tennyson

Inte nog med att det är alla hjärtans dag idag, jag och Timmy har även vart tillsammans i tre år idag. Tiden går fort när man delar den med någon man tycker om.
Men vi har bestämt att vi ska fira årsdagar den femtonde istället för fjortonde bara för att det råkar vara alla hjärtans dag (jag är inget big fan av den här högtiden)... I år kommer vi att bo på hotell hela helgen i Stockholm.
Vi tänkte åka längre men jag har match på söndag så det blev enklast så.

Jag älskar dig!

Ljusvisning

Var på ljusvisning nu på kvällen, riktigt bra och man blir därmed några kronor fattigare också tyvärr... Men fint blir det och luktar gott också sen när jag får hem det.
Köpte ett stort ljus som lyser genom hela ljuset istället för bara längst upp som vanliga ljus gör. Sen blev det tre ljus i glashållare också i dofterna mullbär, jordgubb och rabarber och någon som hette något med ocean. Jättenöjd!

-

Har träffat kusinerna Sjögren idag och ätit mat i Skärholmen. Alltid roligt att träffa dom!

Jag och Josse köpte varsina par skor också på vägen hem när vi egentligen skulle handla något gott att äta till ikväll. Skorna gör sig inte riktigt på bild men visar i alla fall.
Sen köpte vi massa frukt, glass och chips som vi ska mumsa på ikväll när det är melodifestivalen.

Good stuff

Ligger just nu i sängen och tittat på Grey's anatomy.
Har vart nere på stan med mamma idag och handlat lite saker och kläder. Bland annat en kavaj, skjorta, sport-bh, tröja och pyjamasbyxor. Pengarna bara rinner iväg men det gör ingenting nu, måste passa på ju. Har inga bilder på inköpet men fint var det!

RSS 2.0