Godmorgon

Idag är det alltså vintertid. Vaknade för en timme sen och har inte kunnat somna om...

Igår firades alltså Josefins kompis Josephine som fyllde 18! Mycket trevligt och mycket folk. Kom hem runt två och somnade runt tre halv fyra. Tog bara en bild under kvällen men den får duga!

Lördag

Hittade ner på stan och kom hem med lite mer än jag kanske borde ha gjort. Men fördelen är att jag förhoppningsvis inte behöver handla något till nästa gång jag ska klä upp mig!

Nu ska jag äta något, blir nog nudlar, och sen ska jag städa lite. Skura golven tror jag faktiskt.

Helg när andra har lov

Ja för mig är det ju bara helg, vissa får ju höstlov nu! Men jag är glad bara jag får två dagars ledighet även om den här veckan har gått jättefort.
Har dammsugit lägenheten nu och torkat av lite i badrummen. Ska städa lite mer imorgon, för idag är det ju faktiskt fredag.

Köpte en alldeles för stor godispåse igår som jag ska ta fram om några timmar när jag sätter mig i soffan. Jag kommer ha godis hela veckan...

Imorgon blir det födelsedagsfirande, och på söndag är det träning igen. Har lite att göra i helgen alltså.
Ska ner på stan imorgon och köpa en ny foundation för att den jag köpte sist var för mörk... Ska se om jag hittar något fint att ha på mig till kvällen också, annars får jag ta något från garderoben!

Mys

Imorgon är det redan torsdag! Dagarna bara flyger förbi.
Ikväll var jag hemma hos min kärlek och tittade på Jackass och åt chips. Passade på att träffas lite så här mitt i veckan för att vi inte hinner träffas i helgen förmodligen.

Min bil är fortfarande på lagning så jag får skjuts till jobbet på morgonen av pappa och så går jag hem på eftermiddagen.
Går till sjukgymnasten två gånger i veckan också och jag har inte haft ont i ryggen sen jag började gå dit faktiskt.

Sen sist har jag även vart hemma hos Moa med fint sällskap och ätit mat, tittat på film och ätit godis!

Torka aldrig tårar utan handskar

Har precis tittat på dom två första avsnitten av miniserien, eller vad man ska kalla det, som går på svt på måndagar tror jag. Tittade på svtplay för att jag missade båda avsnitten när dom gick på TV.
Det handlar om när aids kom till Sverige och man får följa Rasmus och Benjamin. Det är en serie i tre delar som är uppdelat på tre avsnitt, en bok skriven av Jonas Gardell från början.

Ska titta på sista avsnittet nästa vecka, det var riktigt bra! Sorglig historia men bra.

Onsdag igen

Den här veckan kommer att gå fort känns det som! Det är ju redan onsdag.
Imorgon är det dags för sjukgymnastik igen 07.00.

Fick bogsera bilen till bilmeken här om dagen också, så just nu är jag utan bil. Igen.

Ska ta ett bad nu och lägga mig i soffan efter det och titta på TV. Känns som en slapparkväll idag.

Shopping igen

Igårkväll åkte jag och Timmy till Heron City och tittade på Taken 2. Den var ganska bra faktiskt, men den var inte bättre än ettan.

Idag var jag i Skärholmen och på IKEA med mamma. Köpte en vinterjacka, smink, överkast och en dokumenthållare.

Bra morgon

Började som sagt morgonen med att dra mig i sängen ett tag. Gick upp fixade mig och sen åkte jag till sjukgymnasten tio över sju. Gjorde mina övningar, duschade och åkte till sjukhuset för att ta ett blodprov, men det var så lång kö så jag provar igen nästa vecka.

Kom till jobbet kvart i nio så idag jobbar jag lite längre än till fyra för att inte förlora så mycket tid.
Känns som att det var en bra start på dagen med träning i alla fall!

Sovmorgon

Imorgon har halva veckan redan gått. Och jag får lite sovmorgon för att jag åker till sjukgymnasten halv åtta och åker direkt dit innan jag åker till jobbet.
Funderar på att gå upp som vanligt i alla fall och ta ett bad, känner att jag fick ont i ryggen efter träningen nu på kvällen...

Godmorgon

Köpte ny klubbtejp igår och ett nytt mobilskal. Pappa kom även hem med en mixer på kvällen så vi provade att göra milkshake. Inte så lyckat men vet inte riktigt vad vi gjorde för fel, för vi hade allt man skulle ha i... Bättre lycka nästa gång!

Var hos sjukgymnasten igår också och provade övningarna som jag ska göra. Har gjort alla övningarna förut så det var inte så svårt... Men jag ska få två nya till imorgon tror jag.
Och imorgon ska jag göra ett järnprov också, för att se om jag har brist på järn.

Kommer ni ihåg?

Hittade en gammal serie som jag tittade på när jag var liten. Den heter Allis med is. Jättemysigt att titta på gamla barnserier som man tyckte om när man var liten!

Tittade lite på Pip-Larssons också som också gick på tv när jag var liten. Fanns så mycket bra förr, nu är det bara animerade skrikprogram. Tycker nästan synd om barnen idag...

Myskvällar

Igårkväll tittade jag och Timmy på Die hard 4.0 och åt chips, popcorn och lite godis. Gick och la oss vid två efter att vi även tittat på Sjätte sinnet som gick på tv. Vaknade klockan åtta imorse för att åka upp till Stockholm så det var nog inte så konstigt att jag somnade i soffan när jag kom hem.

Frös när jag vaknade så jag gick och badade en stund så nu är jag varm.
Pappa är på Laser doom-kalas. Är inte alls avundsjuk... Kanske ganska mycket! Vill också spela.
Ska sätta mig under en filt och gosa med kissen istället.

Shopaholic

Åkte upp till Söder med Timmy och Jacob för att Timmy skulle tatuera sig. När vi kom fram så satt det en lapp på dörren om att tatueraren var sjuk så det blev inget med det.
Vi gick till Pizza Hut och åt lunch istället och sen gick vi till H&M. Köpte en tröja och ett armband, och på Willys på vägen hem köpte jag några filmer.

Kanelbullens dag

-

RSS 2.0