Söndag

Idag är det alltså söndag, men imorgon är jag ledig! Röda dagar är bra.
Så ikväll ska jag och Timmy gå ut på krogen med några vänner.
Patric kom över för några timmar sen och så åt vi mat och nu spelar dom NHL. Själv sitter jag bredvid och äter godis med dom.

Har vart på IKEA idag med pappa och köpt en spegel, kudde och den sär byrån som fattas. Ska försöka bygga ihop den imorgon så jag kan bli av med saker som bara ligger just nu.

Mar. 30, 2013

Glad påsk!
Jag och Timmy åkte till gymmet kvart i tio för att gå på gymintro. Vi trodde att instruktören skulle visa hur alla maskiner i gymmet funkade och hur man kunde använda dom, men det var mer en genomgång av grunderna till hur man ska böja sig och hur man ska göra utfall och så. Sånt som vi lärde oss för flera år sen så det gav inte så mycket.

Vi tränade själva efter det i en och en halv timme. Jag sprang 4,5 km och sen var jag lite med Timmy när han körde lite maskiner.
Sen åkte vi hem och tittade lite på tv och sen åkte vi till mamma och åt påskmat och firade Josse som har fyllt år.
Vårat godisskåp här hemma är fullt, och då menar jag fullt, med godis nu.
Vi har fått typ fyra fulla påskägg och har själva också köpt massa onyttigt...
Tur att vi tränar kanske.

Nu ska jag titta på tv och slappna av, har haft huvudvärk hela dagen som precis har gått över efter tre Alvedon under dagen.

Har även varit i Scaniarinken och tittat på en hockeyturnering som Timmy var med i. Tyvärr kom dom tvåa efter straffar, men dom var jätteduktiga.

Kettlebells

Sitter i soffan med katten i knät och tittar på tv. Ska testa kettlebells-träning med instruktör idag på friskis och svettis. Hoppas att jag inte är värdelös... Det verkar kul i alla fall så det känns som ett måste att prova!

Mar. 23, 2013

Började dagen klockan åtta med att tvätta tre maskiner tvätt. Sen åkte jag och Timmy ner på stan och köpte träningsskor till honom och en ny träningströja till mig. Sen åkte jag vidare till mamma och så åkte vi och spenderade lite pengar också.

Har köpt lite till köket och lite till garderoben, och äntligen en matta. Nu känns det lite hemtrevligare. Fattas bara den där byrån som jag köper hem nästa helg.

Håller på att tvätta resten av tvätten nu, räknar med minst sex maskiner till men det kan bli fler. Tvätta är ju kul?
Ska diska sen också. Städhelg känns det som.

Torsdag

Var på studentmiddag med Alva i onsdags! Mycket trevligt att få se villa människor Josse har omkring sig i skolan...
Var hemma halv elva och gick och la mig direkt. Var supertrött igår men tog mig igenom dagen oskadd. Klarade även träningen.

Idag har jag och Timmy storhandlat för över två tusen kronor. Men det är proppfullt i både kyl och frys, så det var ju bra.
Vi har även skaffat en månads gymkort på Friskis och Svettis. Första passet blir på söndag antagligen. Får se om vi köper längre gymkort sen.

Timmy lagade panerad kyckling och pommes idag också, mycket gott. Min man kan!

Mat

Tvättade typ tio maskiner tvätt igår. Så hela garderoben är nytvättad nu, nästan.
Sitter vid TVn och väntar på att Face off ska börja och att maten ska bli klar. Blir falukorv i ugn med potatismos! Som förra söndagen.

Drömmen

Afrika. Typ högsta drömmen.

IQ

Hittade en intressant artikel i tidningen igår när ja läste om att det pratas om att förbjuda rökning i Sverige. Den handlar om att rökare i snitt har lägre IQ än icke-rökare.

http://mobil.aftonbladet.se/halsa/article12193551.ab?partner=wwwredirect

Snö

Det började snöa lite lätt igår kväll. När ska det sluta?
Är trött på vintern nu.

Det var SM i söndags i alla fall och Järna blev svenska mästare, i år igen!
Lägger in lite bilder från helgen.

Lördag

Lördagen har bestått av städning, matlagning, besök och melodifestivalen. Jag tycker att rätt låt vann!
Sitter och tittar på mr. Beans semester nu och väntar in Timmy som är på krogen nu. Myser med kissen i soffan med godis.

Godnatt

Det var länge sen jag skrev, men har haft fullt upp med flytt och grejer.
Trivs jättebra i alla fall!

Ska sova med katten bredvid nu, fredag imorgon!

RSS 2.0