Midsommarafton

Idag är det midsommar som jag tror ingen har missat, och det betyder ledig dag för mig! Jätteskönt.
Ligger just nu i sängen och funderar på om jag ska gå upp eller väcka Timmy...

I veckan har vi firar pappa som fyllde år och så har vi haft avslutning med laget på sista träningsdagen innan vecka 27 då det är is i hallen.
Jag som är förkyld tog en promenad förbi kossorna istället. Vi åt korv med bröd sen och avslutade med jag tror världens godaste tårta. Kommer inte ihåg att jag ätit någon som vart så god faktiskt!

Förkyld

Förkylningen kom förra lördag eftermiddag/kväll och därför blev det en riktig slapphelg. Låg i sängen och halvsov till tolv typ på lördagen, sen gjorde Timmy lunch och så tittade vi på tv ett tag.
Vi spelade lite straffar på NHL innan han åkte iväg.
Jag tittade på några avsnitt av Game of thrones och sen gick jag och la mig halv nio och somnade nio. Skönt!

Vaknade halv sex med täppt näsa på söndagen, halsont och en gosig kisse i famnen så då gick jag upp och tog två Alvedon för att kunna gå till jobbet utan halsont i måndags.

Förkylningen har håller i sig hela veckan och den är inte borta än men det är bättre.
Nu har vi precis ätit och städat upp en trasig lampa efter att kissan har varit framme i fönstret. Vi ska bara ta det lugnt ikväll och imorgon. På söndag ska vi få främmande på dagen och gå bort på kalas hos pappa på kvällen. Bakade muffins nu som Josse ville smaka så dom får åka med på söndag!

Sommar

Traditionen för min del varje sommar är ju såklart att bränna mig i solen. Igår kände väl solen att det var dags att steka lite extra, bara för att jag skulle stå utomhus i linne mitt å dagen såklart.
Josse tog studenten igår och vi var ett gäng som var där för att titta på utspringet. När vi skulle åka hemåt snurrade vi runt lite i Stockholm innan vi hittade rätt väg.

Hemma var det mycket folk vid mottagningen och väldigt trevligt. Josse fick mycket fina presenter och vi åt god mat och tårta.
Vid halv tre på natten sen ringde Josse och behövde skjuts hem från Tallkrogen. Hade bara sovit två och en halv timme men det var bara att gå upp. Kom hem vid halv fem och åt frukost med kissen.
Somnade fem och gick upp vid tio igen för att tvätta.

Har hållt igång nästan hela dagen idag med tvättning, städning, handling och matlagning. Känner mig effektiv.
Men nu har jag suttit och tittat på Game of thrones faktiskt och ätit lite godis. Ska ta det lite lugnt nu för jag känner att det är en förkylning på gång...

Nytt

Har fixat lite med bloggen nu på eftermiddagen. Resultatet syns väl hoppas jag, annars trycker du F5!
Körde på samma mall men med lite bakgrundsändringar och text- och bildbyten. Gillar layouten så kände inte för att byta allt helt. Men skulle vilja byta några av menyerna till vänstersidan. Får kolla lite mer på det vid ett senare tillfälle!

Hej

I torsdags gick jag och Timmy ner till stan och köpte varsina par jeansshorts. Sen fikade vi lite och gick hem igen.

I fredags åkte vi upp till Stockholm och tittade på Oblivion på Sergels bio. Filmen var sådär men sällskapet var ju bra.
Och igår firade vi Pontus som fyllde 20 i veckan, började hos honom och fortsatte på krogen. Trevlig kväll och ett bra avslut på helgen.
Idag vaknade vi ganska sent men vi hann med en promenad med lite mathandling på hemvägen och även en promenad med kissen på tomten.
Hann också med att byta gardiner.

RSS 2.0