God kväll

Det var ett tag sen jag skrev, men nu är det dags igen!
Ligger i Timmys säng medan han duschar och försöker värma mig efter en kväll i ishallen. Järna vann med 6-5 i förlängning så det slutade ju bra.

Jag har sen senast hittat ett nytt band som spelar musik som jag gillar, den första riktiga snön har kommit och jag har myst med världens sötaste och mysigaste kisse.

Imorgon ska jag och Timmy åka till Skärholmen och äta/fika och köpa julklappar. Senare åker vi hem till Isabelle för att lana med henne och Alex all night long!

På söndag blir det sovmorgon och senare på dagen ska jag, pappa och Josse baka kabelbullar och lussebullar. Förhoppningsvis så blir dom lyckade. Vi tre har aldrig bakat bullar tillsammans så vi får se hur det slutar...

Vaken

Ligger i sängen hos Timmy och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Skulle titta på film genom Netflix, men det funkade inte. Så då tänkte jag titta på svtplay. Gick inte heller så nu ligger jag här och gör ingenting...

Ska spela lite på mobilen tror jag. Borde hålla mig sysselsatt ett tag!

Veckan

Lite bilder från veckan.

Äntligen helg!

Veckan har gått både långsamt och fort, och nu är det äntligen lördag. Ligger och spelar Black ops med Timmy. Det går bra ibland och jättedåligt andra gånger... Ska snart hem och äta och hämta mitt Xbox så jag kan spela på min profil.

Ska titta på Face off imorgon också! Som vanligt på söndagar.

Var på bio igår med pappa och såg sista delen i Twilight-sagan. Den var till skillnad från dom andra filmerna riktigt bra. Jag blev imponerad över att skådespelarna hade lite talang i sig, har inte sett så mycket av det tidigare. Men ja, jag var nöjd!

Black ops 2

Bokade Black ops 2 förra veckan, och åkte och hämtade det idag. Ska bar få tid att spela också!

Bra helg

Ligger i sängen hos Timmy och tittar på Bear Grylls! Timmy sover för att han ska upp klockan sex och jobba imorgon, känns skönt att jag har lediga helger.

Jag har bokat Black ops 2 som jag ska hämta på tisdag. Men ska ner på stan och köpa live så att jag kan spela också. Men att spendera pengar är ju det jag gör bäst så det blir nog inga problem.
Har fått tillbaka bilen nu också, det blev reparation av en tank som var trasig. Kostade 3500 men det var det värt. Nu är jag en fri människa igen. Har sparat pengar genom att inte behöva tanka på tre veckor i alla fall så något bra var det att inte ha bil.

Nytt

Köpte nya kedjor och smycken idag! Räknade ut att jag köpt smyckessaker för 1200 kr sen i lördags... Men det är det värt, jag får ju unika smycken som ingen annan har! Plus att jag får en hobby...
Blev nöjd med det jag gjort hittills i alla fall.

Nu ska jag äta lite glass i väntan på att duschen ska bli ledig.

All helgona

Farmors grav.

First time

Köpte lite saker för att kunna göra smycken, och en klocka! Helt okej blev det. Ska köpa lite mer saker så jag kan göra mer. Det blev tre armband till att börja med i alla fall!

Party like a rockstar

Ska till Stanleys ikväll och umgås lite. Hade inte planerat något speciellt idag men kände att det var roligare att göra något än att sitta hemma. Värmer upp med Werthers och Riesen!

RSS 2.0