Helgen

Träffade Josse och Victoria i lördags vilket var mycket mysigt med drinkar, god mat och prat om allt möjligt! Det enda som saknades var Veronica, men venne ser vi nästa gång hoppas jag!

På fredagen var jag i Gnesta med Anna och Jullan och åt middag och drack lite. Mycket trevlig kväll och den slutade med att jag åkte upp och mötte Timmy utanför hans jobb och åkte hem sen direkt. 
Vi satt och tittade på vänner på hans platta på tåget som tidsfördriv. Är inne på femte säsongen nu!

Annars rullar livet på bra och det är kort vecka nu för att det som alla redan vet säkert är Valborg imorgon. Får se vad som händer, jag inga planer alls.




-

Så mycket i skallen senaste veckorna att jag är helt slut. Vill bara att allt ska vara färdigt och så så jag kan sluta bry mig! 



-

Måndag kväll och jag är redan trött och längtar till helg. Har i alla fall gjort matlådor både igår och idag så det borde räcka hela veckan!

Hade en bra helg med lite möten och beach volleyboll i hallen här i södra. Mycket kul att spela och på lördagen åkte jag och Timmy upp till hand pappa och fikade. Restaurang fick avsluta kvällen för att sen åka hem och sova. 
Kul kul, see ya!



God kväll

Ligger i sängen efter en hetsig dag på olika sätt. Ser fram emot att få sova nu och hoppas att jag inte vaknar med huvudvärk i natt. Jag har nämligen tränat idag och det brukar komma en hemsk huvudvärk sådär runt två/tre på natten då och då efter att jag har tränat...

Onsdag imorgon och bara två dagar till helg då! 

Lilla gosen






Godmorgon lördag!

Ligger i sängen, vaknade vid åtta av att Kissan kom och la sig under täcket brevid mig och gosade. Så mysigt! 

Idag ska jag nog byta däck på bilen och kanske träna. Får se vad vi hittar på för Timmy är ledig idag och imorgon.
Jag somnade i soffan igår runt 22 och han bar mig till sängen, vilken prins man har! Önskar dock att jag hade kunnat vara vaken längre för det är rätt tråkigt att somna så tidigt på en fredag..,



Jag

Såg denna bild och kände igen mig hehe... 

Mycket att göra

Håller på att tvätts för fullt men min tid är egentligen slut nu. Ska ner och hämta upp all tvätt nu, jag hann i alla fall klart med allt!
Har tittar på PLL under tiden och jag blir alltid så paranoid när jag ska ner i tvättstugan efter det... Borde ha lärt mig det nu för jag brukar titta på det samtidigt som jag har tvättstuga.
Jaja!

Kissan har vart extra gosig hela veckan och ligger gärna i knät och sover eller under täcket bredvid mig i sängen på natten, snuttan!





Fredagsmorgon

Ligger i sängen sen en timme tillbaka och bara gosar med denna lilla dam ❤️


När Timmy har gått upp ska vi åka iväg till hans mormor och fortsätta fixa med maten som vi började med igår. Vi ska äta hos henne på söndag så vi förbereder allt nu för att det ska långkoka i tolv timmar. 
Efter det åker vi och kollar träningskläder till Timmy. Vi ska hinna med att städa här hemma också och vika all tvätt som tvättades igår. 
Har inte haft tvättstugan på typ en och en halv vecka så det blev en del tvätt...
Får se om vi hinner gå ut med katten idag också, hon skulle nog tycka det var kul tror jag!

Glad påsk

Gick ut med Kissan när jag kom hem efter jobbet! Hon gick runt lite och tittade som vanligt men sen blev hon rädd för en bil som åkte på gatan... Hon sprang hela vägen fram till porten för att gå in men tyvärr så vet hon inte vilken port som är våran... Hon tror att första porten är hennes port men då fick jag lyfta henne så hon såg att det finns en till port och då såg hon att hon gått fel.
När hon kommit in i trapphuset sprang hon upp till dörren, även det var fel. Hon är så söt, nära nog kan man säga!
Vi gick upp en trappa och in i lägenheten till tryggheten.



RSS 2.0