Helg

Fredag idag! Jag och Timmy tog lång sovmorgon och så åkte vi till Alex och Isabelle på dagen för att boka hotell i Göteborg och äta pannkakor. Vi åker till Göteborg på söndag och går på Liseberg på måndag, så hoppas på bra väder!

Igår var jag, Timmy och Patric på Naturhistoriska och tittade på massa roliga saker och även en film på cosmonova. En riktigt bra dag!

Gröna fingrar

Idag har jag och Timmy vart på plantagen och rusta för att handla frön. Vi har nu sått persilja, mynta, gräslök, sallad, rucola och sockerärtor. Vi har ju basilika sen förut som har växt upp jättefint.
Får se var som kommer upp först!

Vi stannade på donken och åt hamburgare och glass också.
Missade min tid hos osteopaten idag så fick en ny tid på onsdag klockan nio. Hoppas att jag kommer ihåg den... Fick nackspärr idag också så hoppas att han kan bota den eller att den försvinner innan onsdag.

Har fått ta prov för borrelia också i dagarna. Får svar nästa vecka kanske. Medicin har jag även hämtat ut så att jag ska klara mig. Är bättre nu men man vet aldrig om febern och hostan kommer tillbaka.

https://cdn2.cdnme.se/2018924/6-3/pic_51ed5c3ae087c312a3af74d7.jpg" class="image">

Nytt

Åkte som sagt och tvättade bilen på förmiddagen. Sen rullade jag vidare till Ikea där jag inhandlade krukor till nya växter jag ska köpa snart, nya kuddar och en stor kudde med fodral till soffan. Diskborstar följde såklart med hem också!

Åkte hem och packade upp och tvättade fönstrena. Sen började jag tvätta ock gick under tiden till affären och handlade lite mat.
Har förberett grönsakerna till tacosen jag ska äta om ett tag, ska först ner och sätta i sista maskinen i tvättstugan bara!

Väckt mitt i natten

Ligger vaken sen halv fyra för att katten bökade runt inne på toaletten... Hon ska alltid vara högljudd mitt i natten när jag ska sova!

Har i alla fall haft en bra helg, mysig kväll hemma i fredags och krogen i lördags. Solade på dagen så nu är jag röd över hela kroppen... Och igår sov jag/låg i soffan hela dagen fram till kvällen då jag åkte och tittade på World war z på bio med pappa och Josse.
Filmen var bra så då blev jag nöjd!

Ska tvätta bilen idag tror jag, och ta en sväng till Ikea om jag hinner, måste hinna hem till tvättiden jag har på eftermiddagen bara.
Ska försöka sova resten av morgonen nu, godnatt!

Sjuk

Hade en jättebra helg med födelsedagsfirande hela lördagen och in på natten till söndag.
På måndagen efter jobbet åkte jag och pappa till bilmeken och fixade min bil lite. Fick feber på vägen hem och ont i halsen. Stannade hemma igår och tog ett besök till läkaren. Om det inte blivit bättre så ska jag gå tillbaka och få antibiotika.
Stannade även hemma idag men tror att jag är redo för jobb imorgon. Får se när jag vaknar imorgon!

Bråvalla

Bilkö i sex kilometer till parkeringen, regn och ett slaskigt lerfält i två av tre dagar. Kände mig ganska glad över att jag valde att ta med stövlarna ändå. Övervägde att lämna dom hemma... Pappa och Timmy köpte varsitt par stövlar på fredagen, och det var väl tur för på lördagen så regnade det i princip hela dagen.

Annars så var Rammstein och Green day dom bästa artisterna tycker jag. Men i helhet var hela helgen bra!

RSS 2.0