Bra tider

Nu går det bra! På jobbet frågas det om jag skulle kunna tänka mig att fortsätta en längre tid. Självklart var svaret ja, men bara om det ger ett längre avtal än några månader. Jag fick veta att det inte är möjligt att förlänga mitt avtal, utan enda sättet att jag ska vara kvar är att ge mig en fast anställning. Vilket jag hoppas på men inte är säker på att jag kommer få... Vi får seeee.

Något inte lika kul var att det tydligen var någon som hoppade framför tåget i Nykvarn vid lunch. Vet inte vem det är än men det kommer nog fram till slut.

Från en sak till en annan. Jag vill att det ska bli vår och sommar nu! Nunununu.
Vill gå med tygskor, t-shit och jeans. Finns inget bättre an sommar och vår. Hoppas att det kommer snart, snön har börjat smälta i alla fall.

Vecka nio

Hej alla glada!

Kände i fredags att jag hade ont i halsen, och såg att det minsann var rött och svullet plus en blåsa som gjorde ont. Har fortfarande ont så jag stannar hemma från träningen idag på grund av det och för att läkaren skäller på mig när jag säger att jag tränar med ont i halsen...
Så jag åt upp min Ben & Jerry's glass istället och tittade på TV. Det funkar det också! Åt lite godis också hihi.

Idag har jag jobbat som vanligt och jag gillar det! Jag trivs verkligen och hoppas att jag får stanna längre än till juni...
Får se hur allt bliiiiiiirrrrrr.

Jag och Timmy är bortbjudna på torsdag till Marcus och Maria på middag om jag inte förstod fel, vilket jag ser fram emot. Det lät som att killarna ska stå för den hemlagade maten, vilket betyder att jag slipper, vilket betyder att jag skonar alla från min smaklösa mat. Alla blir nöjda!
Nej men det ska bli jättekul.

Får se om det händer något mer kul i veckan, annars ska jag chilla och förhoppningsvis träna.

 

Mysdag

Igår var jag och Josse på klubben och tittade på Timmys band som hade spelning i en tävling. Dom kom etta med över hundra röster!
Vi kom hem runt halv tre och somnade lite senare efter lite nattmat. Vi gick upp imorse vid elva/tolv och tittade på desperate housewives med Josse. Vid tre åkte jag och Timmy till Rhodos och åt mat, och sen åkte vi vidare till Heron city och tittade på Mästerkatten! Han är så söt och charmig haha. Snart ska jag gå och sova för jag har ju inte lov som alla andra... Godnatt!

Fredag kväll

Nu är det fredag kväll och jag har ätit tacos och tittar på Desperate housewives med Josse. Ätit glass och godis har jag hunnit med också!

Idag avslöjade kungen namnet på den nya prinsessan, och jag måste säga att jag gillar Estelle! Riktigt fint plus att det är lite annorlunda.

Ska gå och sova om ett tag och imorgon ska jag till stan och titta lite och kanske får med mig ett och annat hem också. På kvällen åker jag och Josse till Stockholm på Timmys spelning med sitt band. Mys på söndag med honom också och sen börjar jobbet igen!

Här är lite fula bilder på mig och Josse haha.

 

It's friday, friday

Det är inte fredag riktigt än, men om några timmar!
Jag sov i alla fall hos Timmy inatt. Igår kväll satt vi bredvid varandra i hans säng och spelade Draw something... Haha snacka om sociala.
Jag tog lite fula bilder också som ni kan se längst ner om ni vågar!

Vi gick och la oss lite för sent för min smak (elva), min klocka ringer nämligen tjugo över sex på morgonen. Om jag ska vara pigg på dagen måste jag sova minst åtta timmar, annars sitter jag och halvsover hela dagen. Men jag klarade mig ganska bra idag för att ha sovit runt sju timmar!
Kom på när jag satt på jobbet att jag hade glömt min iPad hos honom så jag fick återvända till honom efter jobbet.

Väl hemma så har jag inte gjort så värst mycket. Har tvättat och strukit lite och plockat i ordning på mitt rum. Målade även nytt nagellack för en stund sen med ett nagellack jag köpte i Italien från en affär som heter Sephora. Jag hade aldrig hört talas om den förut men det är i alla fall en sminkaffär!
Hade ett annat nagellack därifrån innan jag målade idag. Det var grönt och det jag målade idag var blått. Jättefin färg som tyvärr inte syns så mycket på bilden...

Nu ska jag sova, godnatt!

Draw something

Fettisdagen

Snart blir det semlor och Mot alla odds på TV!

Dag 12 - Något jag saknar

Något jag saknar måste vara att vara liten. Tänk när man sprang ute på sommaren barfota över gräsmattan och bara hade kul! Tänk om man kunde göra så nu... Man kan ju det men det kanske inte är lika normalt att göra det när man är tjugo som när man är fem. Jag saknar alltså barndomen!

Dumma dig

Min rygg är en varg i fårakläder, en backstabber och en svikare. Jag hatar den.
Nu har det mesta av det onda gått över men man vet aldrig när det kommer tillbaka. Jag kunde inte sätta på mig strumpor, byxor eller skor i morse utan hjälp. igen.
Men imorgon ska jag till kiropraktorn så jag hoppas att det blir bättre.

Söndag

Skulle lägga upp lite bilder från Italien genom Josses dator, men den var så seg så jag struntar i det. Min dator är hos pappa så jag lägger upp lite bilder när jag kommer dit.

I alla fall så hade vi match mot USK igår och vann med 4-3. Sen åkte jag och Josse direkt hem och duschade och sedan åkte hi vidare till Annika och Alva där det blev ringettemys till sent på natten. Så idag sov jag länge och har städat hela mitt rum i typ en och en halv timme, så nu är det rent och fräscht!

Håller på att tvätta också och har insett att jag har sjukt mycket kläder. Säkert hälften av allt använder jag inte ens men klarar inte av att slänga det för att jag just inte har använt det så mycket... Måste rensa inom en snar framtid ändå tror jag.
Här får ni se mitt nystädade rum!

 

 

Hemma igen

Då var resan slut för den här gången, och det känns både bra och dåligt. Jag skulle kunna bo på hotellet resten av livet men samtidigt är det skönt att vara hemma igen för här finns allt som jag alltid haft. Jag är sjukt nöjd i alla fall och skulle kunna tänka mig att åka tillbaka någon dag!

Imorgon kommer lite bilder på Colosseum, Vatikanstaten och lite annat, men nu kommer några bilder som jag tagit med ipaden under veckan på saker vi köpt och gjort och så.

 

Sista dagen

Idag var alltså sista dagen i Rom. Känns tråkigt men skönt att få komma hem också. Vi har gjort så mycket som vi ville göra och har gått så sjukt mycket varje dag, vi har vart ute runt sex timmar om dagen. Vädret har vart jättebra med sol varje dag från och med söndag (dagen vi fick tillbaka våra resväskor) och vi har använt vårjackor bara utan att ha frusit speciellt mycket.
Det som har vart dyrast är nog maten och att få komma in och se Vatikanstaten, men samtidigt så var pizzan, glassen och pastan så sjukt goda så det var det värt. Vatikanstaten va också värd pengarna för att vi fick så sjukt mycket info om allt från guiden och att det va verkligen vackert och majestätiskt där inne.
Hotellet har vart grymt! Dom har hjälpt oss så mycket med att försöka få hit våra väskor så snabbt som möjligt genom att ringa flygplatsen typ tio gånger om dagen tre dagar i rad, och dom har hjälpt oss med att både boka biljetter till Vatikanstaten och boka bord till middagen för våran två års dag. Vi har haft finaste rummet och personalen har vart jättetrevliga! Jag skulle lätt kunna bo här om jag kunde.
Jag trodde att det skulle vara jättesvårt att hitta överallt också men det är verkligen hur lätt som helst (om man har lite lokalsinne) och det har inte vart några som helst problem att hitta någonstans.
Imorgon åker vi hem och så kommer det att komma bilder fre resan eftersom jag inte har kunnat använda min iPad. Jag har både bilder där som jag lägger upp och i systemkameran där jag har bilder på Spanska trappan, Colosseum, Vatikanstaten och lite annat. Titta in imorgon så får ni se bilder!
Godnatt och sov gott!

Finmiddag

2 år.
Har precis kommit hem från middagen som ägde rum på en restaurang som hette Osteria's Pucci eller nåt. Till förrätt beställde vi en kött och korv-tallrik, och fick någon vegetarisk tallrik också. Timmy gillade inte den vegetariska och det gjorde inte jag heller men jag offrade mig för laget och åt en del av den i alla fall.
Jag råkade också beställa en öl. Jag tycker inte alls om öl, och förstod inte att kyparen frågade om jag också ville ha öl när Timmy hade beställt det, så jag blev rätt sur när han serverade två öl till oss...
Till huvudrutt blev det biff med potatis och en "grönsakstallrik" bestående av zucchini, abourgine och något annat som var rött. Det röda var gott och zucchinin var också helt okej, men bara om man åt det till köttet och potatisen. Det var den godaste köttbiten jag ätit. Men jag var fortfarande mätt från pizzan vi hade ätit vid halv fyra så jag kunde tyvärr inte njuta lika mycket som jag hade velat.
Till efterrätt beställde jag en citronsorbét och Timmy beställde glass. Aaaaaasgott allting!
Nu sitter jag här med huvudvärk och funderar på att lägga mig i sängen och mysa framför TVn en stund, godnatt!

We're back!

Tillbaka från den långa promenaden till Sankt Peterskyrkan och Vatikanstaten! Det var riktigt fint och mäktigt att vara där. Vi tog en tur med guide och jag tror att det var värt 500 kronor, för vi hade aldrig hittat och vi fick så mycket information som gjorde hela upplevelsen tusen gånger bättre än om vi hade gått själva. Det var sjukt mycket finare och större än jag hade väntat mig så jag är nöjd!
Totalt har vi gått säkert två mil på två dagar. Fram och tillbaka från både Colosseum och Vatikanstaten är det fem kilometer var, alltså en mil tillsammans fram och tillbaka. Plus att vi har gått runt fem kilometer idag bara på rundturen i Vatikanstaten. Igår vid Colosseum gick vi runt ganska mycket så det skulle inte förvåna mig om vi gick lika mycket där. Jag är lite öm i fötterna och har ganska ont i ryggen efter dagens vandring men det var det värt!
Snart ska jag duscha för andra gången idag för sen ska vi ut och äta finmiddag!

Ska snart gå ut

Next stop: Vatikanstaten!
RSS 2.0