Hej och hejdå

Kör på oplattatbikväll!

Torsdag

Har sovit hos Timmy i två dagar nu så ny kände jag att det var dags att hälsa på min egen säng. Kommer åka ifrån den om några dagar så jag måste ju hålla den lite sällskap innan dess!

Idag hade jag tänkt att ta mig en springtur med nya skorna, men jag är för lat för det... Kanske gör det i helgen, annars blir det på måndag när jag ska försöka få ett core-pass. Försökte att få vara med i går men det var fullt så jag tränade med pappa istället.

Var på stan idag och köpte en tröja och två tubtoppar. Finns inte så mycket mer att säga än så, så godnatt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2018924/images/2012/pic_196091309.jpg" class="image">

Nya skor!

Haft mina gamla i ca fem-sex år, så det var dags att byta upp sig tyckte jag!

Våffeldagen

Idag har jag inte suttit still många minuter. Vaknade tjugo över tio (sommartid) och gick upp vid elva och hjälpte Timmy med hans historialäxa. Lilla plutten hihi.
Åkte till ishallen vid ett och hade internmatch till tjugo över fyra. Mitt lag vann men inte rättvist för vi var fyra i zoon när vi gjorde mål i sudden death, men det räknades tydligen.

Direkt när jag kom hem dammsög och torkade jag ur bilen så den blev fräsch igen! Ska tvätta den utvändigt någon dag också så den blir riktigt sommarfin.
Sen åt jag middag och sen var jag på G igen. Tvättade, städade badrummet och mitt rum och vek färdig tvätt.
Jag och Josse gjorde våfflor för att det är våffeldagen idag också så nu känner jag mig mätt.

Nu är klockan redan halv tio och jag sitter och tittar på Solstorm som går på fyran. Den är bra men tyvärr kommer jag inte att titta klart för att jag ska sova.
Har i alla fall haft en bra helg och hoppas att veckan går fort så det blir helg igen snart.

Sommartider

Inatt ska klockan ställas fram en timme! Det betyder att det är sommartid på G.

Jag ska i alla fall lägga mig ner i sängen nu och sova. Jag och Timmy har badat i jacuzzin typ en och en halv timme, och så tittade vi på Gladiatorerna innan dess. Imorgon är det sista träningen med laget för den här säsongen och sen börjar barmarksträningen.

Jag tror att jag ska gå på den en gång i veckan och en gång i veckan ska jag gå på coreträning för att stärka upp mage och rygg. Så det blir bara träning med laget en gång i veckan, men det är ju för att min kropp ska må bra.

Hur som haver så ska jag sova ny, godnatt!

Emergenza

Mums filibabba

Rubrikerna till mina inlägg har ofta inget att göra med inläggen.
Har i alla fall sovit hos Timmy inatt efter spelningen igår där dom kom trea och därmed också gick vidare till final! Så duktiga.

Åkte till subway vid ett idag och köpte lunch till mig och tönten och så har jag spelat lite medan Timmy har pluggat och så. Snart ska vi åka till mig och äta grillat till middag. Får se vad vi hittar på ikväll.

Grey's

Har handlat middag och lite sånt och nu sitter jag och tittar på Grey's anatomy. Den serien är sjukt bra egentligen och jag skulle lätt följa den om jag var en sån som kom i håg att titta på tv samma kväll varje vecka.

Senare ikväll blir det lite godis och x-box om jag orkar koppla in det. Sen vid halv nio eller så åker jag med några till in till fyratiden för att titta på semifinalen där Timmys band är med!
Det blir en sen och bra kväll tror jag.

Askungen

Hej!
Ska snart gå och lägga mig i sängen och försöka sova. Ska nämligen försöka ta mig upp klockan sex imorgon så jag kan komma till jobbet klockan sju, och därmen åka hem klockan fyra. 
Har inte vart så jättetrött idag faktiskt om man jämför med resten av veckan där jag i princip har somnat på jobbet. Men jag tror inte att det beror på mig. Det beror nog på att jag har suttit still hela dagarna utan att behövt resa på mig förutom vid lunch och nio-fikat.
Imorgon har jag i alla fall med mig en red bull (som nästan alla andra dagar) som jag kan dricka på morgonen om jag är trött, och en yoggi-yoghurt som jag kan dricka på eftermiddagen.

Fredagen kommer i alla fall att vara bra hoppas jag. Ska upp till fryshuset och titta på Kids in love när dom är med i semifinalen tror jag det är, i Emergenza. Annars ska jag nog inte göra så mycket i helgen, vilket jag tycker är skönt. Ska tvätta och städa och sånt kul tror jag. Vika tvätt som jag inte orkat med under veckan. Känner mig som Askungen.
Nu är det vår hoppas jag också, så man slipper allt det kalla och blöta!

Nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig istället!
Bild från 2009

Mitt fina lag är Sveriges bästa

Sagt och gjort, vi tog det där guldet idag! Vi är bäst i Sverige.

Jag kommer ihåg när jag började spela ringette och vi förlorade varenda match. Vi har gått från att vara ett ganska dåligt (förlåt om det låter jättedumt) lag till att vara bäst i Sverige. Det är mitt första SM-guld och jag tycker att vi var riktigt värda det. Vi har vunnit alla matcher i serien förutom en, och det var nior det laget vi mötte i finalen idag.

Ligger i sängen hos bästa nu och funderar på om jag kan sova till NHL-ljud. Ska försöka i alla fall för jag är ganska trött. Godnatt!

Matchdag

Nu sitter jag hemma hos Timmy och väntar på att han ska duscha klart så vi kan åka vidare till Järna för SM-final!
Somnade sent igår och vaknade tidigt idag men jag är inte trött än i alla fall. Ont i magen och ryggen har jag haft hela morgonen men tog en alvedon förut så nu har magvärken börjat släppa.
Ryggen lär ju inte ge sig, och ibland funderar jag starkt på om det skulle vara värt att be någon biff slå så hårt han kan på den så den slutar dumma sig någon gång. Men nej då kanske den går av...
Nu drar jag snart och vinner SM!

Filmtajm

Bröllopsfotografen börjar på fyran halv tio, så den ska jag se. Men det är efter gladiatorerna som jag tittar på nu.
Måste bara säga att Baron Samedi inte passar in riktigt... Han kommer liksom ut på arenan i danskläder och hatt..? Han kanske skulle vart med i Let's dance men råkade hamna fel haha.

Sista chansen

Det blev ingen vinst för ungdomslaget idag... Så det blir att försöka ta guld imorgon i junior istället!

Köpte chips och red bull innan vi åkte hem så jag har något att hålla mig vaken med om Timmy kommer sent. Om han kommer tidigt så kanske han får smaka hihi.
Snart ska jag äta middag och sen kanske jag tar en dusch för att värma mig efter en väldigt kall dag i ishallen.

Haha här får ni en ful bild!

Mot ishallen!

Snart rullar jag och Josse mot ishallen där vi först ska titta på tigerligan som ska spela, och sen ungdomsfinalen!

Såhär ser jag ut idag, fixad och klar.
Favoritjeansen från Italyyyy och en av favorittröjorna som också är från Italien!

Fredag

Hej alla miljoner läsare!
Inatt sov jag hos min fina och idag har jag jobbat hela dagen. Nu är det äntligen helg och den ska spenderas med Timmy och i ishallen. Imorgon ska jag titta på ungdomsmatchen och på söndag ska jag spela sm-final!

Snart ska jag ära middag och sen ska jag kolla om vi har något gott att mumsa på under kvällen.

RSS 2.0