-

Väntar på min fina.

Hemma

Väntar på mat, och efter maten ska jag duscha. Har lagt in musik på mobilen men tror inte att jag kommer kunna lägga in filmer från Timmys dator utan att synka hela hans musikbibliotek... Får se om jag vågar prova sen idag när jag är där.

Nytt

Fick hem min nya telefon idag, så jag åkte till the phonehouse och klippte till simkortet lite. Sen åkte jag till Elgiganten och köpte två skal och skyddsplast till skärmen. Ett skal med aluminium på baksidan och ett skal runt kanterna. Känns bra hittills!
Kan Smsa utan att behöva vänta på att bokstäverna ska synas innan jag kan fortsätta på nästa ord.

-

Sitter och tittar på outsiders och väntar på min glass som jag hoppas att pappa inte har glömt att han ska köpa...
Ska försöka gå och sova tidigt idag också. Sov inte så bra inatt, men hoppas att det blir bättre inatt.

Mys

Myser i soffan med misse.

-

Ja, har som sagt tröttnat på min HTC som är den näst sämsta mobil jag haft. Har den på avbetalning i ett år till men det struntar jag i för jag orkar inte med den mer. Beställde en svart iPhone idag istället.
Bilen är fixad också så det går framåt.

-

-

Åt på stan idag med Timmy, Alex och Isabelle. Sen åkte jag och Josse hem till mormor och morfar och firade morfar som fyllde år.
Åkte hem och började fixa med bilen som har ett trasigt lås. Det är fortfarande trasigt så så är det med det. Min mobil är den sämsta någonsin så ska beställa/köpa en ny tänkte jag. Blir en iPhone faktiskt. Kollar Big Brother nu och sen ska jag sova. Tar en promenad till jobbet imorgon eftersom jag inte kan stänga bildörren för att vi har tagit ur hela låset. Det blir väl bra till slut.

-

Skrev ett inlägg igår som tydligen aldrig kom upp... Åkte i alla fall till Alva och Annika igår efter jobbet och hade myskväll med god mat och skratt hela kvällen och halva natten. Fina tjejer!

Kom hem för ett tag sen från Kids in Loves spelning på Debaser i Stockholm. Dom var duktiga som alltid och jag hoppas att det går bra för dom.
Ska hem till Timmy när han är på väg hem, för att sova där. Får se vad som händer imorgon, men jag tror jag ska upp till Ikea och köpa den där tavlan jag vill ha!

Sjörövare

Har vart i Trosa hela dagen med pappa och Josse och fixat med båten som pappa köpt. Dammsög och så, så nu är det fresh. Åkte en sväng också och kom inte in i platsen förrän på tredje eller fjärde försöket. Fruktade för att vara tvungen att spendera natten i båten men som tur var lyckades pappa parkera till slut.

IKEA

Var på Ikea idag men kom hem tomhänt. Kanske åker tillbaka någon dag. Imorgon ska jag med pappa till Trosa och fixa lite med hårdnande köpt! Ska sova nu och hoppas att China också somnar snart så det blir lite lugn och ro.
Har ätit godis hela kvällen så nu känner jag mig rätt mätt och trött...

-

Det finns inte många saker som slår en nybäddad säng! Godnatt.

-

Kan inte räkna hur många gånger jag har gått in och ut genom ytterdörren på jobbet idag. Har vart i arkivet hela dagen men behövde gå fram och tillbaka flera gånger för att scanna lite papper åt chefen...
Åt lunch hos pappa idag och pratade med honom och myste med terroristen. China bara bråkar när hon är vaken, och hon tror att hon är stencool. Egentligen är hon liten och töntig. Fast hon har växt ganska mycket sen jag har där sist.

Har ätit glass framför Big Brother och ska snart duscha. Har bäddat rent i sängen och städat så det är fresh till helgen. Har så sjukt ont i fötterna efter dagens gående...

Gulligt

Alltså, Libero reklamen med dom två små barnen. Så söta! Lilla flickan är så söt att jag kan dö...

Mys

Var på stan och köpte en ring, underkläder och två ljushållare. Ska hämta Timmy från jobbet kvart över sju och åker hem till mig och tar en promenad och myser framför TVn.
Jobb imorgon.

RSS 2.0