Stockholm

På väg att möta Timmy för att hitta på något i huvudstaden

Förkyld

Är förkyld, så jag har införskaffat mig Kanjang som ska vara bra mot förkylningar. Känns som att det kanske faktiskt har hjälpt lite för det har liksom inte brutit ut ordentligt och just nu känns det som att det är på väg bort...

Har köpt nya skridskor också och är nöjd hittills, har bara kunnat åka en träning med dom så jag får se hur det känns när förkylningen är borta.
Annars har jag inte gjort så mycket!

Så gott!

Igår blev jag sugen på att prova baconlindad sparris, men mamma bjöd på mat så jag testade det idag istället. Blev jättenöjd, så gott! Visste inte riktigt vad jag skulle ha till så det fick bli potatismos. Hemmagjort såklart!

Picknick och annat

Hade en liten picknick mer mamma vid stranden här om dagen, sen åkte vi till plantagen och där köpte jag med mig tre nya växter!

Igår gjorde jag äpplen i ugn med kanel och socker till efterrätt. Det var helt okej när man är sugen på något!
Har även börjat titta på Twin peaks. Är lite fast i det nu tyvärr...

Anslutning på semestern

Hade en bra helg i Trosa med bad gör första gången på sex år kanske? Vi var några stycken som åkte ut till en kompis stuga och grillade, badade ock umgicks lite så här innan jobbet skulle börja igen.
Hade en jättebra helg och nu ser jag fram emot julledigheten!

Och några av killarna fångade till och med en kräfta i sjön som dom sen tillagade och smakade. Jag tyckte mest synd om den...

Sammanfattning

Har skruvat ihop en ny bokhylla, firat Mikis som fyllt 18, fått mat på bordet klockan ett på natten av världens gulligaste pojkvän och sitter just nu och hjälper honom att skriva i det nya anteckningsblocket han köpt för recept.

På måndag börjar jobbet igen och jag ser inte fram emot det. Har haft en jättebra semester och skulle mera gärna fortsätta vara ledig. Men man måste ju jobba också så jag antar att jag får bita ihop.
Det kanske händer något kul, vem vet!

Göteborg och Varberg i bilder

https://cdn1.cdnme.se/2018924/6-3/pic_51fd632a9606ee0bcb9487e7.jpg" class="image">

RSS 2.0