Kattägare

Vid halv elva hämtade jag och pappa upp Josse hos mamma och så åkte vi till Trosa för att titta på en segelbåt.
Efter det åt vi på Burger king i Järna. Gott men jag är inget stort fan av BK egentligen.

När vi kom hem tittade pappa på lite fler segelbåtar på blocket och jag tittade på kattungar. Har velat ha katt i flera år men mamma och pappa kan/vill inte ha. Förrän på senare tid!
Pappa har pratat om katt några gånger och igår sa han att om vi hittar en katt som inte är så dyr så köper vi en.
Och såklart hittar jag världens sötaste kattungar på blocket!

Jag och pappa åkte upp till Rimbo och tittade på dom och bestämde oss för en som var jättesöt och charmig, som vi också trodde var hona som vi ville ha.
Eftersom vi inte har haft katt på flera år så hade vi ju inget att ha henne i när vi åkte hem eller mat och så. Så på vägen hem köpte vi en bur, lite mat, kattlåda, leksak, matskålar och en borste.

Båtdags

Mot Trosa för att titta på segelbåt!

Favorit i repris?

Varför vaknar jag tidigt igen? Måste försöka somna om... Godnatt.

Filmkväll

Har köpt tortillachips, ostdipp, godis och glass. Hoppas att jag klarar mig för kvällen nu.
Jag och pappa ska se Underworld ikväll, som handlar och vampyrer och varulvar tror jag? Jaja hörs senare kanske!

Presentöppning

Klockan nio blev det sång för Timmy med presenter och frukost på sängen. Så jag behövde inte vänta jättelänge, bara en och en halv timme typ.

Han fick en tröja, ett armband, pengar och choklad av sin mamma och hennes man. Av mig fick han en fireball och SSX-spelet.

Nu äter vi lite brunch och vid halv tolv skjutsar jag honom till Järna där han ska jobba. Sen åker jag hem och myser med pappa och Josse om vi inte hittar på något.

Morgonpigg

Vad gör jag vaken nu? Jag vaknade för typ tio minuter sen, alltså kvart över sju, och kunde inte sova. Det måste vara för att jag går upp sex varje morgon på vardagarna. Men vem vill vakna nu på en lördag?
Inte jag.

Jag sitter i sängen hos Timmy i alla fall medan han ligger och sover. Igår "firade" vi hans födelsedag som egentligen är idag men han ska jobba idag så vi gjorde det igår istället.
Han visste inte vad vi skulle göra för det var en överraskning.

Först åt vi middag på Texas steak house. Till förrätt tog han entrecote och jag revbensspjäll, och efterrätt blev en mango och hallonsorbet som vi delade på.
Efter maten fick han öppna ett kuvert som innehöll ett grattiskort, en trisslott och två biobiljetter till Avengers som hade premiär igår!
Så när vi var klara åkte vi upp till Heron och åt popcorn, snacks, drack läsk och tittade på en bra film. En bra avslutning på dagen!

Hoppas att Timmy vaknar snart så jag får ge honom dom andra två presenterna jag köpt. Men det lär ta några timmar...

-

Jag hatar min mobil, ge mig en ny.

Blött väder

När vi åkte till träningen var det lite molnigt men ändå rätt skönt väder. När vi börjar närma oss Järna så börjar det såklart att regna... Vi tränade såklart i regnet och vi var riktigt duktiga tycker jag.

Vi blev uppdelade i fyra grupper med typ fem personer i varje, och skulle springa en runda på 1,5 km x3 och förbättra tiden med 30 sekunder varje gång. Vilket totalt blir att vi skulle förbättra med en minut från första rundan till tredje rundan.
Efter det hade vi lite styrka och stretching. Jag gjorde lite mag- och ryggövningar samtidigt som jag tittade lite på Arga snickaren när vi kom hem så nu är jag rätt trött. Ligger i sängen och tänkte sova för att komma lite tidigare till jobbet imorgon!

Soffkväll

Blev ingen träning idag, kände att träningsvärken i ryggen och vid revbenen sa ifrån. Har tittat på TV istället och snart ska jag även ta fram den där glassen jag pratade om förut. Vem sa att man inte kan ha lördagkväll när det egentligen är tisdag? Inte jag i alla fall!

-

Nu är jag här igen. Har jobbat hela dagen som vanligt och nu sitter jag vid TVn och tittar på halv åtta hos mig. Kanske tränar lite ikväll om jag orkar.
Ska äta lite Ben and Jerry's också vilket inte kanske är så bra kombination med träning. Men det är ju så gott!
Åh, det har vart så fint väder idag också! Synd att jag jobbar inomhus bara...

Väntar på att ansökningarna ska komma med svar också.

Plugghäst

Åkte och körde core klockan kvart i sju till kvart över sju. Sen åkte jag vidare och inhandlade sista presenterna till Timmy, nu får det räcka!
När jag kom hem tränade jag lite mer mage och rygg och stretchade ut mina muskler som förstör min rygg för att dom är för korta och svaga. Hatar dom.
Duschade sen och nu ligger jag i sängen och ska sova. Får se vad som händer imorgon. Timmy frågade om jag ville plugga med honom så kanske offrar mig. Faktiskt så gillar jag att plugga. Det måste vara för att jag inte behövt göra det sen jag gick i ettan/tvåan på gymnasiet. Vi hade typ aldrig läxor så det behövdes liksom inte. Sorgligt.
Godnatt!

Måndag

Måndag igen då! Har precis ätit middag och ska åk till Södertälje igen om tjugofem minuter för att träna core. Efter träningen åker jag vidare till ett hemligt ställe för att fixa (kanske) sista presenten till Timmy. Tror det blir bra!

Tittar på Big Brother nu för att jag missade det igår för att jag åkte till Timmy och sov där.

Lejonkungen

Haha Josse och jag såg en katt på tomten nyss, och gissa hur den var klippt? Ledtråden finns i rubriken.

Chill

Har kommit hem till mamma igen nu och tittar på en filmen heter Nördskolan. Har inte sett hela men den var riktigt bra faktiskt.
Har duschat nyss sånt känner jag mig fräsch igen också. Ska äta om ett tag och sen ska jag äta Ben and Jerry's och titta på TV/spela. Det har vart en slappdag idag, har inte gjort något annat än tittat på TV.

Söndag

Jag är redan vaken ja. Skönt att inte sova bort dagen, men jag vet inte om jag är så utsövd... Somnade runt tre och har vaknat några gånger nu på morgonen sång gick upp istället.

Idag händer det inte så mycket, jag ska nog tvätta lite och ta det lugnt. Ladda inför en spännande jobbvecka!

RSS 2.0