Uppe med tuppen

Godmorgon!
Vaknade klockan åtta, egentligen skulle vi vakna klockan nio men vi är väl så gamla nu så vi vaknar sju/åtta av oss själva. 
Timmy ska jobba långpanna idag så han åker till jobbet vid tio och är borta hela kvällen. Själv ska jag till Emilia och föra ikväll med henne, Tove och Felicia innan vi går till Torekällberget. Men först ska jag klara av ett spinningpass med musik från 80-talet! Kan bli kul tror jag även om jag hellre hade legat kvar i sängen hela dagen. 
Nu ska jag gå upp och äta något och ge katten mat!


-

Har vart på excel-kurs i två dagar nu och så här såg inredningen ut i korridoren:


Om det inte syns så är det fyra glasmontrar med hyllor mellan där det BARA står Star Wars-figurer. Till och med på toaletten var det temat med:


Kan vara det roligaste jag sett i inredningsväg men också det konstigaste...
Har i alla fall lärt mig en del bra saker i excel sen igår! 

Imorgon är det fredag äntligen och då ska jag med pappa och Josse på bio. Vi ska se Cirkeln. Hoppas att den inte är allt för läskig hehe.
Nu ska jag ner till tvättstugan och sen ska jag minsann ha kvalitetstid med Kissan. Timmy sitter och spelar på xboxet så jag ska borsta Kissans päls och klippa hennes klor. 



Kurs och träning

Ja kurs och träning har stått på schema idag! Excel denn gång och det är faktiskt kul tycker jag. Får semin jag kanske kan få gå en fortsättningskurs senare...

Efter kursen gick jag en stund på stan och tittade lite, köpte en tröja men sen gick jag till tåget för att åka hem och hinna till träningen. Step blev det idag och jag har fortfarande ont i axeln. Men som tur är så går jag ju inte med den utan med benen så det gick bea ändå!

Har precis betalar räkningar och ska snart hämta hem Timmy så vi kan umgås lite också. 



Nästan rätt

Kollade på youtube tutorials igår om hur man gör smokey eyes sminkning. Ville uppnå detta:
Kände mig såhär


Frukost

Är inne på min andra frukost för dagen, precis som vanligt när jag jobbar. Äter innan jag går hemifrån och även klockan nio! 
Sitter och väntar på att installationen av ett program ska bli klart. IT hjälper mig men det tar hur lång tid som helst verkar det som... Något är fel och han klickar runt i olika program som jag inte vet vad det är. Nåja jag hoppas han fixar det för jag behöve verkligen programmet typ nu, idag.

Har fortfarande ont i axeln. Undrar vad som är fel? Kanske måste ställa in träningen idag också för idag är det skivstång och då behöver jag ju använda axeln. Imorgon däremot är det step och då behöver jag mest bara använda benen så det borde funka!
Skickade bilden nedan till Timmy hahahah. Tyckte att det stämde in, puss på oss!






Redo för veckan

Jaha, Fifty shades of Grey då. Inte det bästa jag sett kan man väl säga... Ingen personkemi mellan skådespelarna, inga känslor, ingen bakom händelser och karaktärer osv. Tur att man hade bra sällskap i alla fall!
Funderar dock på om boken är bättre? Kanske borde läsa den istället.

Ligger i soffan med träningskläder på, men har ringt och ställt in båda passen för dagen. Torkade golvet efter att jag tappat tonfisk och efter det känns det dom att min axel typ håller på att hoppa ut led. Hur nu det känns? 
Så jag får väl slöa hemma idag och se hur axeln mår imorgon istället.



Trassel

Åh jag sitter och lyssnar på Disney-musik (prinsessrelaterat) på Spotify och har bestämt att jag och Timmy ska titta på Trassel ikväll! Älskar den filmen, den bästa Disney-filmen på senare år. Tyckte inte alls om Frozen, förstod aldrig hypen? För mycket sång och bara allmänt tråkig. Men Trassel däremot, där kan man snacka bra film!
Kommer aldrig sluta älska Disney tror jag...





Frisörbesök och firande

Vet inte om jag nämt att jag klippt mig, men det har jag. För tre veckor sen i alla fall men igår så klippte jag mig igen för att rätta till frisör nummer tvås misstag. 
Man kan väl säga att hon förstörde mitt hår lite när hon gick lös med urtunningssaxen på väl valda ställen i håret. Så det slutade den gången med att det var ställen i längderna där hon klippt av allt. Allting var obalanserat och bara hemskt klippt så ny efter att ha vart hos någon som faktiskt kan klippa så är det mycket bättre. För att hela håret skulle återatällas skulle hon dock ha behövt klippa av allting ovanför axlarna men det kom vi överens om att hon inte skulle göra.
Har haft axellångt en gång och trivdes inte alls i det, så det sista ska fixas till i maj när jag går tillbaka igen. Då blir det även slingor!

På bilden syns det inte lika bra som i verkligheten för att det inte är utkammat längs ryggen, men till vänster är innan klippningen igår och till höger är efter! Nu smälter det in mer och det är inte avklippta toppar lite var som så nu är jag mer nöjd än innan!


I övrigt så hade jag en bra helg med tre rätters middag i Stockholm på en restaurang som heter Marco's. Jag och Timmy firade fem år tillsammans och vi var överens om att det är nog de mysigaste restaurang/krog vi vart på hittills. Man får vad man betalar för!

http://www.restaurangmarcos.se


Friday Night

Ingen utgång idag inte, det blir färdigmat och morotstårta hos Tove. Mysigt värre! Jag står för efterrätten och jag hoppas att den inte blev misslyckad, då blir jag besviken...

Imorgon är det ju alla hjärtans dag. Firar inte det utan jag och Timmy har ju vår årsdag just 14 februari (tyvärr samma dag ja) så vi ska väl fira oss själva mest.
Middag på kvällen men jag ska ge honom en mysig frukost tänkte jag också! 

Kissan höll koll på kakan i ugnen när jag gjorde annat. Vilken klippa, hur skulle jag klara mig utan henne?


Livet och du

Undrar om det kommer en tid när vi alla faktiskt är nöjd med livet?
Ibland önskar jag att man kunde snabbspola fram i tiden för att se vad som kommer hända och också vara beredd på det när det kommer. Men då skulle antagligen livet vara rätt tråkigt, jag menar det är ju den där ovissheten som formar hur vi blir som människor. Om vi kunde välja att inte vara med och inte utsätta oss för sånt som vi helst slipper så skulle vi aldrig lära oss något.

Och livet går väl ändå ut på att lära sig något? Så man kanske ska "leva i nuet" som det så fint heter och vara nöjd med hur det faktiskt är och även försöka lära sig något på samma gång.

Vad mesigt det där lät...

Tjabababa

Hello!
Fikade hos Josse igår med henne och Tove. Blev lite raggningstips (standard?), vaniljhjärtan och kakor vilket inte är det nyttigaste men ännu värre var att jag åt en halv semla när jag kom hem till Timmy sen dessutom haha... Ska ju ändå träna både idag och imorgon så det gör inte så mycket.
Skönt att jag inte har sån vikthets I alla fall, även fast man ska tänka på vad man äter så måste man också unna sig goda saker även fast det kanske bara är tisdag. 
Huvudsaken är att man gör av med det extra man stoppar i sig!

Ikväll är det tvättkväll men också step på gymmet. Har längtat efter det för jag har planerat att köra det två onsdagar i rad nu men alltid fått stå över så nu är jag redo!
Imorgon blir det 75min skivstång. Utan intervall denna gång som tur är hehe. Tycker skivstångspass är så sköna för man känner verkligen att musklerna får jobba till skillnad från typ spinning. Där är det mer kondition och det är ju också bra men just nu vill jag fokusera på musklerna istället.

Har just nu frukostrast på jobbet så sitter och slöar men måste fortsätta jobba nu!




Måndag

Har haft en mysig helg med sleep over i Gnesta hos Frida. Vi åt tapas (så gott!), kollade Melodifestivalen, två filmer, pratade och åt godis för 130kr. Värt varenda öre!

Igår åkte jag på bio med pappa och Josse och vi såg American sniper som faktiskt var riktigt bra! 
Har umgåtts med Timmy mellan allt detta också och jag kommer träffa honom varje kväll hela veckan nu till och med. Det var länge sen det hände. 

Har tagit tag i träningen nu också så nu känner jag lite mer motivation när jag tränat några dagar. Jag blir alltid så lat när jag inte tränar något och då blir det svårt att komma igen men det ser lyckat ut just nu!
Hoppas att det blir vår snart så det blir lite roligare väder också, då kanske det blir någon träning ute också. 








Fredag

Äntligen är det fredag och helg! Har väntat och längtat, bara för att det är så skönt att inte behöva gå till jobbet klockan sju varje morgon.

Idag har jag handlat påfyllning av skafferi, kyl och frys precis som resten av Södertälje också valde att göra idag. 
Åkte hem och storstädade, bytte lakan i sängen och diskade. Så skönt att ha det gjort inför helgen tycker jag.

Imorgon åker jag och Josse till Frida i Gnesta och är med henne och Lisa till söndag. Vi har nog inte setts sen i somras tror jag så det är dags nu!

Timmy började jobba klockan nio idag och slutade vid sex så ikväll har vi ätit god middag, ätit godis och tittat på TV. Precis som en riktigt slö fredag ska vara.






Börja sakta

Har börjat träna lite smått nu efter nästan tre veckor av förkylning. Känns att jag tappat både ork och muskler... Men jag klarade av ett spinningpass på en timme i tisdags och idag hoppas jag att jag överlever ett 75 minuters skivstångspass.

Jobbet har känts segt sen efter jul men nu börjar jag komma in i en bra takt och det flyter på bra!
Kan ju kännas rätt trist annars liksom.

Just nu är jag i någon period där jag känner att jag faktiskt har någonting att göra nästan hela tiden på min fritid. Träffa vänner, träna och faktiskt umgås med Timmy. Hand nya jobb har bättre arbetstider så nu har vi träffats mycket på senaste tiden!
Känner mig ganska till freds med allting nu, nästan allt i alla fall.

Kan dela med mig av roliga bilder på hur konversationer med en katt kan se ut om dom nu skulle kunna smsa!







Nytt år nytt hår

Eller nåt sånt... Har klippt mig men det blev mycket kortare än jag ville egentligen. Får skylla mig själv... Börjar vänja mig nu i alla fall som tur är! 
Tror det blev typ sex/sju cm som rök där i frisörstolen. 

Hur som helst så har jag även förstört min mobil genom laddning med fel sorts laddare så nu har jag inte bara ny frilla utan ny mobil också! Perfekt tycker jag, och den är jag nöjd med.
Sitter nu på jobbet medan någon IT-kille försöker hjälpa mig med ett program i datorn som inte funkar. 

Försökte få med Kissan på bild men hon tyckte väl att hon inte hade fixat sig eller nåt. Muppkisse ❤️





RSS 2.0